ΝΒΑ-Πλέι οφ: «Σούπερ» Τζέιμς και οι Καβαλίερς 102-84 τους Πίστονς

ΝΒΑ-Πλέι οφ: «Σούπερ» Τζέιμς και οι Καβαλίερς 102-84 τους Πίστονς

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς σημείωσε 38 πόντους, συμπεριλαμβανομένου και ενός τριπόντου από τη μέση σχεδόν του γηπέδου και οδήγησε του Καβαλίερς του Κλίβελαντ στη νίκη με 102-84 επί των Πίστονς στον εναρκτήριο αγώνα για τα πλέι οφ της Ανατολικής Συνομοσπονδίας. Ο Τζέιμς που είχε ακόμη οκτώ ριμπάουντ και επτά ασίστ, με το μακρινό τρίποντο που σημείωσε, έδωσε προβάδισμα 12 πόντους στο Κλίβελαντ, βάζοντας... ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες είχαν οι Ντιτρόιτ για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από τη συγκεκριμέ

ΝΒΑ-Πλέι οφ: «Σούπερ» Τζέιμς και οι Καβαλίερς 102-84 τους Πίστονς

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς σημείωσε 38 πόντους, συμπεριλαμβανομένου και ενός τριπόντου από τη μέση σχεδόν του γηπέδου και οδήγησε του Καβαλίερς του Κλίβελαντ στη νίκη με 102-84 επί των Πίστονς στον εναρκτήριο αγώνα για τα πλέι οφ της Ανατολικής Συνομοσπονδίας. Ο Τζέιμς που είχε ακόμη οκτώ ριμπάουντ και επτά ασίστ, με το μακρινό τρίποντο που σημείωσε, έδωσε προβάδισμα 12 πόντους στο Κλίβελαντ, βάζοντας... ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες είχαν οι Ντιτρόιτ για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στη Βοστόνη, οι Μπουλς έκαναν την υπέρβαση επικρατώντας στην παράταση των Σέλτικς με 105-103. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο ρούκι Ντέρικ Ρόους, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ σημείωσε 36 πόντους ενώ «μοίρασε» και 11 ασίστ. Μεγάλη έκπληξη όμως και στο Σαν Αντόνιο με τους Ντάλας Μάβερικς να επικρατούν 105-97 των Σπερς. Ο Τζος Χάουαρντ είχε 25 πόντους, την ίδια στιγμή που πέντε συμπαίκτες του είχαν από διψήφιο αριθμό πόντων.

Τα αποτελέσματα:
Βοστόνη-Σικάγο         103-105 παράταση (σκορ 0-1)  
Κλίβελαντ-Ντιτρόιτ     102-84  (σκορ 1-0)  
Σαν Αντόνιο-Ντάλας      97-105 (σκορ 0-1)  
Πόρτλαντ-Χιούστον       81-108 (σκορ 0-1)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης