Σημαντικό ρόλο στην τελική επιλογή του για την κατασκευή του νέου γηπέδου της «Ενωσης» στη Νέα Φιλαδέλφεια θα διαδραματίσει το ταξίδι που πραγματοποίησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο Τορίνο τον προηγούμενο μήνα.
Όσα είδε ο «Τίγρης» και όσα άκουσε από τους ανθρώπους που συνέβαλαν στη δημιουργία του «Juventus Stadium» τον ικανοποίησαν σε μεγάλο βαθμό. Και μολονότι ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τις αποφάσεις του είναι βέβαιο ότι οι Ιταλοί σχεδιαστές και αρχιτέκτονες που επιμελήθηκαν τη δημιουργία του νέου «σπιτιού» της Γιουβέντους έχουν αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα για να πάρουν το «χρίσμα».
Ο σχεδιαστής Τζίνο Τζαβανέλα και ο αρχιτέκτονας Μάσιμο Μαγιοβιέτσκι έχουν τη γνώση και τις ικανότητες να προσφέρουν στον «τίγρη» αυτό που ζητεί, προκειμένου το νέο γήπεδο της ΑΕΚ να είναι πραγματικά ξεχωριστό. Στο τιμ αναμένεται να βρίσκεται και ο Ελληνας αρχιτέκτονας Θανάσης Κυρατσούς, που είναι αρκετά χρόνια συνεργάτης του Μελισσανίδη. Από εκεί και πέρα, εντός της εβδομάδας αναμένεται να γίνει η συνάντηση των ανθρώπων της Ερασιτεχνικής με τη Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, κα Αποστολάκη, για το ζήτημα του γηπέδου.
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.