Ξάνθη: Τέλος ο Παράσχος

Ξάνθη: Τέλος ο Παράσχος

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης αποτελεί ο Γιώργος Παράσχος. Μετά από θητεία 5,5 μηνών στην ακριτική ομάδα, ο έμπειρος προπονητής έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ΠΑΕ, μία ημέρα μετά την ήττα από την ΑΕΚ (2-1) στο ΟΑΚΑ. Ο Παράσχος είχε προσληφθεί στις 18 Σεπτεμβρίου 2008, ως αντικαταστάτης του Γιάννη Μαντζουράκη. Το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε πλέον χωρίς στόχο στη φετινή σεζόν, καθώς αποκλείστηκε από το κύπελλο και παράλληλα δεν προλαβαίνει το τρένο των πλέι οφ, οδήγ

Ξάνθη: Τέλος ο Παράσχος

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης αποτελεί ο Γιώργος Παράσχος. Μετά από θητεία 5,5 μηνών στην ακριτική ομάδα, ο έμπειρος προπονητής έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ΠΑΕ, μία ημέρα μετά την ήττα από την ΑΕΚ (2-1) στο ΟΑΚΑ. Ο Παράσχος είχε προσληφθεί στις 18 Σεπτεμβρίου 2008, ως αντικαταστάτης του Γιάννη Μαντζουράκη. Το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε πλέον χωρίς στόχο στη φετινή σεζόν, καθώς αποκλείστηκε από το κύπελλο και παράλληλα δεν προλαβαίνει το τρένο των πλέι οφ, οδήγησαν τη διοίκηση στην απόφαση να αλλάξει τεχνική ηγεσία.

 Η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία της με τον Κο Γιώργο Παράσχο τον οποίο ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία που είχανε μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης