Αντετοκούνμπο: Ξέσπασε μετά τον αποκλεισμό των Μπακς - Η ερώτηση που τον εκνεύρισε

Αντετοκούνμπο: Ξέσπασε μετά τον αποκλεισμό των Μπακς - Η ερώτηση που τον εκνεύρισε

Η ερώτη που εκνεύρισε τον Greek Freak μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τη συνέχεια των πλέι οφ του NBA

s2-basket
Αρκετά απογοητευμένος ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τον πρώτο κιόλας γύρο των πλέι οφ του NBA έπειτα από την 4η ήττα των Μαϊάμι Χιτ.

Τον Greek Freak... πυροδότησε μια πονηρή ερώτηση ενός δημοσιογράφου που τον ρώτησε αν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αποτυχημένη η φετινή σεζόν των «Ελαφιών». Ο Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Μάικλ Τζόρνταν και τις σεζόν που δεν πήρε πρωτάθλημα, ενώ μίλησε και για τις προσαρμογές που δεν έκαναν οι Μπακς πάνω στον Μπάτλερ.

Δείτε τις δηλώσεις του:
Giannis Antetokounmpo heated with reporter & talks elimination from playoffs vs Heat

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Ω Θεέ μου. Με ρώτησες το ίδιο και πέρυσι. Παίρνεις προαγωγή κάθε χρόνο στην δουλειά σου; Οπότε, κάθε χρονιά σου σου είναι αποτυχημένη; Κάθε χρόνο δουλεύεις προς έναν στόχο: Για να πάρεις προαγωγή, να φροντίσεις την οικογένειά σου, να φροντίσεις το σπίτι σου. Δεν είναι αποτυχία, αλλά ένα βήμα προς την επιτυχία. Δεν θέλω να το κάνω προσωπικό με σένα, μιλάω γενικά.

Πάντα υπάρχουν βήματα. Ο Μάικλ Τζόρνταν έπαιξε 15 χρόνια και κατέκτησε 6 πρωταθλήματα. Τα άλλα 9 χρόνια απέτυχε; Αυτό μου λες; Σε ρωτάω. Γιατί με ρωτάς κάτι τέτοιο; Είναι λάθος ερώτηση.

Δεν υπάρχει αποτυχία στον αθλητισμό. Υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Κάποιες φορές είσαι πετυχημένος, κάποιες όχι. Κάποιες φορές είναι η σειρά σου και κάποιες όχι. Αυτό είναι ο αθλητισμός. Δεν νικάς πάντα. Φέτος θα νικήσει κάποιος άλλος.

Θέλουμε να επιστρέψουμε την επόμενη χρονιά και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είχαμε 50 χρόνια χρόνια να κατακτήσουμε πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι. Ήταν 50 χρόνια αποτυχίας; Όχι, απλώς ήταν βήματα προς την επιτυχία. Κερδίσαμε ένα πρωτάθλημα, ελπίζω να κερδίσουμε άλλο ένα. Συγγνώμη δεν ήθελα να το κάνω προσωπικό. Πέρυσι δεν είχα το μυαλό να απαντήσω σωστά, αλλά θυμάμαι ότι με είχες ρωτήσει το ίδιο».

Για το μαρκάρισμα στον Μπάτλερ: «Ναι θα ήθελα. Από σεβασμό αφήνεις τον κόουτς να κάνει τις προσαρμογές. Έχουμε πάνω του τον καλύτερο αμυντικό μας. Υπάρχουν συζητήσεις με τον Χόλιντεϊ. Όταν κουράζεται τον αναλαμβάνω. Είναι ανταγωνιστικός, παίζει σκληρά και θέλει την πρόκληση. Αλλά στο τέλος της ημέρας ήθελα να τον μαρκάρω περισσότερο.

Κλείσιμο
Ίσως θα μπορούσαμε να παίξουμε περισσότερο με double team, να αλλάξουμε για 2-3 λεπτά ώστε να δώσουμε ξεκούραση στον Τζρου. Δε νομίζω ότι ως ομάδα κάναμε το σωστό ή μάλλον δεν προσαρμοστήκαμε όσο έπρεπε πάνω του».

Η απογοήτευση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την τελευταία χαμένη επίθεση

Με 10'' δευτερόλεπτα για το τέλος και τους Χιτ να προηγούνται 126-128, ο Γιάννης κατέβασε το ριμπάουντ αλλά η τελευταία επίθεση δε βγήκε όπως θα έπρεπε. Ο Αντετοκούνμπο πάσαρε στον Μίντλετον για να αποφύγει τα βήματα, εκείνος στον Γκρέισον Άλεν που δε σούταρε για τρεις και δεν κατάφερε να νικήσει τον χρόνο, καθώς το lay-up που επιχείρησε ήταν έτσι και αλλιώς εκπρόθεσμο.

Φυσικά η ήττα σκόρπισε την απογοήτευση σε όλους τους Μπακς και φυσικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του ως το φινάλε της φετινής πορείας. Ο Greek Freak ήταν τρομερά στεναχωρημένος και έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει πώς ήρθε αυτός ο αποκλεισμός, σκύβοντας το κεφάλι και κοιτώντας το παρκέ...

Η τελευταία χαμένη επίθεση των Μπακς
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs79jdhko2wx)


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης