Κεφτέδες κοκκινιστοί με πιπεριές

Κεφτέδες κοκκινιστοί με πιπεριές

H παράδοση θέλει τους κεφτέδες να τηγανίζονται πρώτα.

Κεφτέδες κοκκινιστοί με πιπεριές
Δεν έχει και πάντα δίκιο αφού αν τους μαγειρέψεις στη σάλτσα γίνονται μαλακοί σαν αφρός και φυσικά πιο υγιεινοί.

Από την Ελένη Ψυχούλη

Διαβάστε περισσότερα στο www.olivemagazine.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης