Ρεγάλι (μαγειρίτσα κοκκινιστή)

Ρεγάλι (μαγειρίτσα κοκκινιστή)

Σε περιοχές της Λακωνίας η πασχαλινή μαγειρίτσα δεν είναι άσπρη και αβγοκομμένη όπως συνήθως, αλλά κοκκινιστή.

Ρεγάλι (μαγειρίτσα κοκκινιστή)
Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σούπα), είτε επάνω σε ένα λοφάκι από σπυρωτό πιλάφι!

Από την Ντίνα Νικολάου


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης