Economist: Ένα δύσκολο καλοκαίρι για τον Τσίπρα

Economist: Ένα δύσκολο καλοκαίρι για τον Τσίπρα

Μπορεί να έχει βελτιωθεί η σχέση της Ελλάδας με τους δανειστές αλλά η πίεση στο εσωτερικό της χώρας για τον πρωθυπουργό είναι μεγάλη

Economist: Ένα δύσκολο καλοκαίρι για τον Τσίπρα
«Ένα δύσκολο καλοκαίρι» αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση του Economist.

Μπορεί να έχει βελτιωθεί η σχέση της Ελλάδας με τους δανειστές αλλά η πίεση στο εσωτερικό της χώρας για τον πρωθυπουργό είναι μεγάλη αναφέρει το άρθρο.

Συγκεκριμένα, γίνεται αναφορά στις σχέσεις του Αλέξη Τσίπρα με τον κυβερνητικό του εταίρο και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τις διαφορές τους για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων που βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση αυτές τις ημέρες.

Κλείσιμο


«Οι ελπίδες του πρωθυπουργού για μια καθαρή έξοδο από το πρόγραμμα τον Αύγουστο μοιάζουν ρεαλιστικές» αναφέρει ο Economist ενώ υπενθυμίζεται η δέσμευση της χώρας για μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου στις αρχές του 2018.

Τέλος, το άρθρο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο Αλέξης Τσίπρας να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο για να μειώσει τις πιθανές απώλειες ψηφοφόρων.

Πηγή: www.newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης