Ο Νίκος Παππάς υποστηρίζει ότι δεν έγινε η «εκρηκτική» συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου

Ο Νίκος Παππάς υποστηρίζει ότι δεν έγινε η «εκρηκτική» συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου

«Με έχετε βάλει στο περιθώριο. Θα τα κάνω όλα λίμπα» φέρεται να είπε ο υπουργός Άμυνας την Παρασκευή το βράδυ στους Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Παππά - Τα μόνα «εκρηκτικά ραντεβού» που απασχολούν αυτή την περίοδο την κοινή γνώμη είναι αυτά της Novartis με τα στελέχη της ΝΔ, απαντά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής

Ο Νίκος Παππάς υποστηρίζει ότι δεν έγινε η «εκρηκτική» συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου
Για κατά φαντασίαν συνάντηση κάνει λόγο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς σχολιάζοντας μέσω twitter δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», περί συνάντησης Τσίπρα - Καμμένου και του ίδιου στο σπίτι του υπουργού Άμυνας το απόγευμα της Παρασκευής.

«Κατά φαντασίαν συνάντηση από τον κατά φαντασίαν «Φιλελεύθερο» του κ. Μητσοτάκη.  Τα μόνα «εκρηκτικά ραντεβού» που απασχολούν αυτή την περίοδο την κοινή γνώμη είναι αυτά της Novartis με τα στελέχη της ΝΔ», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Παππάς.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας ανέφερε ότι «Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος ψάχνουν ένα τέλος στην ιδιότυπη «ομηρία» στην οποία έχει μετεξελιχθεί η κυβερνητική συνεργασία τους».

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα της εφημερίδας, το απόγευμα της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετέβη μαζί με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και εκ των παλαιοτέρων και πλέον έμπιστων συνεργατών του, Νίκο Παππά, στο σπίτι του Πάνου Καμμένου, στα όρια της Βούλας με το Καβούρι. Αυτή ήταν η πρώτη, εδώ και αρκετό καιρό, συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κυβερνητικό του εταίρο και αφού έχουν μεσολαβήσει αρκετά γεγονότα (Σκοπιανό, ελληνοτουρκικά, Σαββίδης, πώληση βλημάτων στη Σ. Αραβία) τα οποία λειτουργούν διαλυτικά στην αξιοζήλευτη μέχρι πρότινος στενή συνεργασία τους. 

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η συνάντηση εξελίχθηκε σε άγριο καβγά με αφορμή το Σκοπιανό, με τον Π. Καμμένο να λέει στον Αλ. Τσίπρα πως δεν θα διστάσει να τα κάνει «όλα λίμπα». «Εγώ την έχω τη λύση. Εγώ που υπέγραφα για να σώσω την πατρίδα, εγώ θα αποχωρήσω για να τη σώσω» φέρεται να είπε σε οξύ τόνο στον πρωθυπουργό.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης