Λεβέντης στο ΘΕΜΑ 104,6: Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι τα βαρίδια

Λεβέντης στο ΘΕΜΑ 104,6: Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι τα βαρίδια

«Αν δεν κάνουν αυτοκριτική δεν θα ανέβουν, θα καταρρεύσουν» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Λεβέντης στο ΘΕΜΑ 104,6: Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι τα βαρίδια
Να εξηγήσει τη στάση του κατά την παρουσία του στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί να αποχωρήσει πρόωρα από το βήμα επιχείρησε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Βασίλης Λεβέντης.

«Στα συνέδρια δεν πάμε με καραμούζες, πάμε για να ακούσουμε κάποιες απόψεις και να επιζητούμε την αυτοκριτική. Αν στο συνέδριο αυτοί που το σχεδίασαν ζητούσαν ζητωκραυγές ήταν λάθος τους» είπε αρχικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι τα βαρίδια. Αν δεν κάνουν αυτοκριτική δεν θα ανέβουν, θα καταρρεύσουν» συνέχισε ο κ. Λεβέντης. «Εγώ μπήκα στη Βουλή 65 ετών ενώ αυτοί στα 25 τους. Εγώ είμαι νέος στη Βουλή. Αν είχαμε επλή αναλογική θα ήμουν στη Βουλή από το 1984. Με τα ενισχυμένα και τα μπόνους είχαμε δικτάτορες» πρόσθεσε.
Κλείσιμο

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι αν είχε συμβεί το ίδιο από τη Φώφη Γεννηματά σε συνέδριο της Ένωσης Κεντρώων «εγώ δεν θα αισθανόμουν ότι προσβάλλομαι και αν μου το έκανε η Γεννηματά θα το δεχόμουν και θα σηκωνόμουν να απαντήσω».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης