Τζανακόπουλος: «Βατερλό» για την ΝΔ η πρόταση για προανακριτική

Τζανακόπουλος: «Βατερλό» για την ΝΔ η πρόταση για προανακριτική

«Σκοπός σας δεν είναι η αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά να δημιουργήσετε θόρυβο, επιφυλάξεις για την διαδικασία και τρομοκρατία στους μάρτυρες της υπόθεσης της Novartis»

Τζανακόπουλος: «Βατερλό» για την ΝΔ η πρόταση για προανακριτική
Για «Βατερλό» της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε ο κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος
στο φινάλε της κοινοβουλευτικής συζήτησης της πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για προανακριτική επιτροπή, προκειμένου να διερευνηθούν ευθύνες των Π. Κουρουμπλή, Π. Πολάκη και Αν. Ξανθό.

«Η αντιπολίτευση επιχείρησε να συμψηφίσει μια δικογραφία και καταθέσεις και στοιχεία με μια μήνυση βουλευτών της ΔΗΣΥ και μια ανώνυμη καταγγελία» υποστήριξε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος για να χαρακτηρίσει «κωμικές» τις καταγγελίες κατά των τριών υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Κλείσιμο
«Τι σχέση έχει μια ανώνυμη καταγγελία με έναν ποινικό θεσμό που εσείς ψηφίσατε, αλλά τώρα που χρησιμοποιείται εναντίον σας, τον καταγγέλλετε;» αναρωτήθηκε για να εκτιμήσει «σκοπός σας δεν είναι η αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά να δημιουργήσετε θόρυβο, επιφυλάξεις για την διαδικασία και τρομοκρατία στους μάρτυρες της υπόθεσης της Novartis»
.

Τέλος, υπογράμμισε ότι οι υποθέσεις του παρελθόντος όπως το σκάνδαλο Siemens, εξοπλισμών κ.α. δείχνουν πως υπάρχει «θεσμικός εκφυλισμός».

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης