Λαφαζάνης: Χρησιμοποιούν βια για να προωθήσουν τους μαζικούς πλειστηριασμούς

Λαφαζάνης: Χρησιμοποιούν βια για να προωθήσουν τους μαζικούς πλειστηριασμούς

«Δεν υπάρχει τίποτα Αριστερό, είναι μαι βαθύτατα μεταλλαγμένη κυβέρνηση. Ούτε από Δεξιούς δεν τα περίμενα αυτά», ανέφερε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας

Λαφαζάνης: Χρησιμοποιούν βια για να προωθήσουν τους μαζικούς πλειστηριασμούς
Για πρωτοφανή επεισόδια έκανε λόγο, μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και στους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, αναφερόμενος στη χρήση βίας έξω από το συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστρίου, από την αστυνομία.

Αναφερόμενος στους παλιούς συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε «καταλάβαινα ότι θα έκαναν μια στροφή αλλά εδώ πρόκειται από κατήφορο. Ούτε από Δεξιούς δεν τα περίμενα αυτά. Τέτοια αλλοίωση τέτοια μετάλλαξη, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Είναι πρωτοφανές».

«Δεν υπάρχει τίποτα Αριστερό, είναι μαι βαθύτατα μεταλλαγμένη κυβέρνηση», τόνισε.

Κλείσιμο
Όπως είπε ο κ. Λαφαζάνης, φαίνεται ότι η εντολή είναι στα ΜΑΤ να δείξουν μηδενική ανοχή και να αποτρέπουν διαδηλώσεις που αφορούν τους πλειστηριασμούς. 

«Για να προωθήσουν τους μαζικούς πλειστηριασμούς χρησιμοποιούν τη βια για να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας, αλλά δεν τα καταφέρνουν», σημείωσε και εξήγησε ότι με τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν έχουν καταφέρει να ακυρωθούν πολλοί πλειστηριασμοί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης