Λαφαζάνης για πλειστηριασμούς: Κύκλωμα συμβολαιογράφων ληστεύει λαϊκές περιουσίες

Λαφαζάνης για πλειστηριασμούς: Κύκλωμα συμβολαιογράφων ληστεύει λαϊκές περιουσίες

Χαρακτήρισε πολιτικούς εγκληματίες Τσίπρα, Κοντονή και Τόσκα - Έκανε λόγο για πρωτοφανή επεισόδια με τα ΜΑΤ να χτυπούν, να ρίχνουν χημικά, ακόμη και μπουκάλια στους διαδηλωτές

Λαφαζάνης για πλειστηριασμούς: Κύκλωμα συμβολαιογράφων ληστεύει λαϊκές περιουσίες
Για πρωτοφανή επεισόδια έκανε λόγο ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος βρέθηκε έξω από το συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστρίου, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση. 

«Αυτό που είδαμε ήταν πρωτοφανές. Είδαμε τα ΜΑΤ να χτυπούν άγρια, να ρίχνουν χημικά, ακόμη και να πετούν μπουκάλια στους διαδηλωτές, με αποτέλεσμα να έχουμε πάρα πολλούς τραυματισμένους τρεις να οδηγηθούν σε κακή κατάσταση στο ΚΑΤ», ανέφερε ο κ.Λαφαζάνης.

Εξαπέλυσε δε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας πολιτικούς εγκληματίες Τσίπρα, Κοντονή και Τόσκα,  λέγοντας ότι «αυτοί δίνουν τις εντολές στον αρχιπραξικοπηματία Ρούσκα (σσ. εννοεί τον πρόεδρο των συμβολαιογράφων) να χρησιμοποιεί τους ως όχημα για να ληστεύει σπίτια και μικρές λαϊκές περιουσίες» τόνισε ο κ. Λαφαζάνης.
Κλείσιμο

Οι τρεις διαδηλωτές που τραυματίστηκαν είναι ο Άκης Αντωνιάδης και ο Κώστας Σερεβέτας από την Λαϊκή Ενότητα και η Δήμητρα Θανοπούλου από το κίνημα «Δεν πληρώνω», η οποία είχε σωριαστεί στο πεζοδρόμιο αφού προηγουμένως είχε δεχθεί άγριο ξύλο στα πόδια από τους άνδρες των ΜΑΤ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης