Στην Αθήνα αύριο ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης

Στην Αθήνα αύριο ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης

Ο Κύπριος υπουργός θα έχει επαφές με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Κοτζιά, ενώ θα συναντηθεί με τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Αλέξη Τσίπρα

Στην Αθήνα αύριο ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης
Την πρώτη του επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει αύριο ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης, έπειτα από πρόσκληση του Έλληνα ομολόγου του , Νίκου Κοτζιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στην Λευκωσία κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα ο κ. Χριστοδουλίδης θα έχει αύριο κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Νίκο Κοτζιά και θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο υπουργείων. Στη συνέχεια, οι υπουργοί Εξωτερικών θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Ο κ. Χριστοδουλίδης και ο κ. Κοτζιάς θα παρακαθίσουν στη συνέχεια σε γεύμα εργασίας.

Κλείσιμο
Αύριο το απόγευμα ο κ. Χριστοδουλίδης θα είναι ομιλητής σε κλειστή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Κρανιδιώτη, στο κτίριο του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Την Τρίτη, ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στην συνέχεια από τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Επίσης, την Τρίτη ο κ. Χριστοδουλίδης θα είναι ομιλητής μαζί με τον κ. Κοτζιά σε ημερίδα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών θα παραστεί στη συνεδρία της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής 'Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης