Θανάσης Δάβακης: Απαγορεύω στους γύφτους να με ψηφίζουν

Θανάσης Δάβακης: Απαγορεύω στους γύφτους να με ψηφίζουν

«Εγώ απαγορεύω σε οποιονδήποτε από αυτούς κι αν έχετε κανάν γνωστό να του το πείτε αν με ψηφίζει να μην με ξαναψηφίσει», ανέφερε 

Θανάσης Δάβακης: Απαγορεύω στους γύφτους να με ψηφίζουν
Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Δαβάκη σε ομιλία του στη Σπάρτη, όπου, αποκήρυξε από ψηφοφόρους του τους ρομά, ενώ τους κάλεσε να μην τον ψηφίσουν ξανά.

Η  δήλωση του βουλευτή της ΝΔ έγινε στο πλαίσιο της ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο της Παλαιοπαναγιάς του Δήμου Σπάρτης, με σκοπό την αντίδραση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση παραβατικότητας μεταξύ άλλων και των ρομά…

Αναλυτικά ο Θανάσης Δαβάκης είπε:

Κλείσιμο
«Όσον αφορά στο πολιτικό κόστος που λέει κάποιος, παρακαλώ και απαγορεύω σε οποιονδήποτε αθίγγανο, γύφτο, και δεν συμμαζεύεται, να με ψηφίσει. (…) Όποιος με ψηφίσει δεν τον αναγνωρίζω. Από πλευράς αυτής της κοινωνικής ομάδας.

Λυπάμαι που το λέω, λυπάμαι τα παιδάκια τα οποία γεννιούνται από αυτούς τους ανθρώπους χωρίς να το θέλουν και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Για να μη λέμε για «πολιτικές» και «φοβόμαστε» και τις «ψήφους» και δεν συμμαζεύεται.

Εγώ απαγορεύω σε οποιονδήποτε από αυτούς κι αν έχετε κανάν γνωστό να του το πείτε αν με ψηφίζει να μην με ξαναψηφίσει. Από τους αθίγγανους. Να μην με ψηφίσουν εμένα»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης