Κουρουμπλής: Η είσοδος Κουβέλη στην κυβέρνηση σηματοδοτεί το άνοιγμα Τσίπρα στην κεντροαριστερά

Κουρουμπλής: Η είσοδος Κουβέλη στην κυβέρνηση σηματοδοτεί το άνοιγμα Τσίπρα στην κεντροαριστερά

«Θα τολμήσω να πω είναι άλλη μια προσπάθεια να υπάρξει προγραμματική μετεκλογική σύγκλιση με τις ευρύτερες δυνάμεις του χώρου της κεντροαριστεράς» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ναυτιλίας

Κουρουμπλής: Η είσοδος Κουβέλη στην κυβέρνηση σηματοδοτεί το άνοιγμα Τσίπρα στην κεντροαριστερά
Ως άνοιγμα στην κεντροαριστερά ερμήνευσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής
την είσοδο στην κυβέρνηση του
Φώτη Κουβέλη.

«Η παρουσία του Κουβέλη σηματοδοτεί την αντίληψη του Τσιπρα να προχωρήσει με σταθερά βήματα στη διεύρυνση αυτού του χώρου και θα τολμήσω να πω είναι άλλη μια προσπάθεια να υπάρξει προγραμματική μετεκλογική σύγκλιση με τις ευρύτερες δυνάμεις του χώρου της κεντροαριστεράς» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ναυτιλίας μιλώντας στο ΣΚΑΪ.
Κλείσιμο

«Αυτή είναι η φυσική συνέπεια διότι ο χώρος αυτός είναι ένας ευρύτερος χώρος της κεντροαριστεράς» συνέχισε το σκεπτικό του και συμπλήρωσε: «αυτό που λείπει είναι να ανοίξει ο διάλογος για την σύγκλιση».

Κληθείς να σχολίασει τις επιθέσεις και τις καταστροφές των τελευταίων 24ωρων από κουκουλοφόρους σε ένδειξη αλληλεγγύης για τον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, ο κ. Κουρουμπλής αρχικά τις καταδίκασε και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «πάμε στην απέναντι όχθη αν μιλάμε για το πόσο ασφαλής είναι η Ελλάδα».

Μιλώντας, δε, για όσα είπε
κατά των αστυνομικών και των συνδικαλιστών ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σημείωσε «ο Τόσκας είναι ένας ανθρωπος αυτοπειθαρχημένος, δεν μπορεί να τα λέει έτσι αυτά για τους συνδικαλιστές για τους αξιωματικούς».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης