Κοτζιάς: Τρία χρόνια κάποιοι κάνουν αντιπολίτευση με ψέματα και συκοφαντίες

Κοτζιάς: Τρία χρόνια κάποιοι κάνουν αντιπολίτευση με ψέματα και συκοφαντίες

«Κάποιοι αναπαραγάγουν ψευδείς ειδήσεις μέσα στο κοινοβούλιο» είπε ο υπουργός εξωτερικών και επανέλαβε ότι ποτέ δεν είπε πως «οι αθώοι για την υπόθεση Novartis πρέπει να αποδείξουν την αθωότητα τους»

Κοτζιάς: Τρία χρόνια κάποιοι κάνουν αντιπολίτευση με ψέματα και συκοφαντίες
Ουδέποτε δήλωσα ότι «οι αθώοι για την υπόθεση Novartis πρέπει να αποδείξουν την αθωότητα τους» επανέλαβε νωρίτερα από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σημειώνοντας παράλληλα ότι κάποιοι κάνουν αντιπολίτευση με ψέματα και συκοφαντίες.

Αναφερόμενος σε όσα είπε σε πρόσφατη τηλεοπτική του εκπομπή ο υπουργός Εξωτερικών επανέλαβε ότι σε αυτήν σημείωσε για την υπόθεση Novartis:

«Ουδείς καταδικάζεται εκ των προτέρων αλλά τα σκάνδαλα υπήρξαν. Ποιος είναι ο φορέας τους; ας το βρει η δικαιοσύνη. Εγώ θα ψηφίσω για μια εξεταστική επιτροπή στη Βουλή και θα στηρίξω τη διαδικασία. Διότι αν κάποιος είναι αθώος, θα πρέπει να αποδοθεί ξανά στην κοινωνία ως αθώος. Αν κάποιος είναι ένοχος, πρέπει να γίνει κάθαρση σύμφωνα και με την παλιά ελληνική παράδοση στην αρχαιότητα».

Κλείσιμο
«Είναι αβίαστο το συμπέρασμα ότι παράγονται ψευδείς ειδήσεις. Τρία χρόνια κάποιοι κάνουν αντιπολίτευση με ψέματα, με συκοφαντίες, με δολοφονίες χαρακτήρα. Τους ενοχλούν δύο πράγματα. Σας ενοχλεί ότι υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή την κυβέρνηση που θέτουν το καθήκον πάνω από τον εαυτό τους, που δεν τους κρατά κανείς και μπορούν να λένε τη γνώμη τους», είπε ο Νίκος Κοτζιάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης