Φωτογραφία: Η συμπονετική χειρονομία της Φώφης στο συγκινημένο Κουτρουμάνη

Φωτογραφία: Η συμπονετική χειρονομία της Φώφης στο συγκινημένο Κουτρουμάνη

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σηκώθηκε από το έδρανό της τον ακούμπησε τρυφερά στην πλάτη και τον συνόδευσε εκτός της αίθουσας

Φωτογραφία: Η συμπονετική χειρονομία της Φώφης στο συγκινημένο Κουτρουμάνη
Η ομιλία του Γιώργου Κουτρουμάνη ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής ήταν συγκινησιακά φορτισμένη και ο πρώην υπουργός πολλές φορές φάνηκε να βουρκώνει, ειδικά όταν μιλούσε για τον εαυτό του και την πορεία του στην πολιτική.

Ο Γιώργος Κουτρουμάνης το όνομα του οποίου είναι στην δικογραφία για την υπόθεση της Novartis αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του αποχώρησε από την αίθουσα ενώ οι συνάδελφοί του τον χειροκρότησαν. Όμως, αυτό που έκανε εντύπωση και συγκίνησε ήταν η χειρονομία της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά η οποία σηκώθηκε από το έδρανό της τον ακούμπησε τρυφερά στην πλάτη και τον συνόδευσε εκτός της αίθουσας. 

Κλείσιμο


Αίσθηση προκάλεσε το κλείσιμο της ομιλίας του κ. Κουτρουμάνη ο οποίος απευθυνόμενος στην Ολομέλεια είπε: «Στη δική μου θέση μπορεί να βρεθεί ο καθένας από εσάς. Όταν ακολουθούνται τέτοιες μεθοδεύσεις όπως οι σημερινές, πολλοί αθώοι μπορεί να οδηγηθούν σε αυτή τη θέση από πολιτικούς τους αντιπάλους».

Ο κ. Κουτρουμάνης μίλησε για «αήθεις πρακτικές και αναφορές» που τον εμπλέκουν στο σκάνδαλο Novartis. «Ως συνδικαλιστής είχα μιλήσει για την κατευθυνόμενη συνταγογράφηση και τις εικονικές συνταγές, είχα προειδοποιήσει για τη χρεοκοπία των ταμείων» σημείωσε και δήλωσε ότι «σκάνδαλο υπάρχει, σκάνδαλα υπήρξαν και υπάρχει και σήμερα».  

Και ως μέλος της κυβέρνησης άσκησα τα καθήκοντά μου με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, προσέθεσε και παρουσίασε τα στοιχεία μείωσης της φαρμακευτικής δαπάνης στη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Εργασίας μαζί με τον Ανδρέα Λοβέρδο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης