Ραχήλ Μακρή: «Ο Καμμένος γνώριζε για το σκάνδαλο Novartis από το 2012»

Ραχήλ Μακρή: «Ο Καμμένος γνώριζε για το σκάνδαλο Novartis από το 2012»

Είχε στην κατοχή του την συγκεκριμένη δικογραφία από το 2012, όμως δεν την παρέδωσε ποτέ μέχρι σήμερα στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές της χώρας

Ραχήλ Μακρή: «Ο Καμμένος γνώριζε για το σκάνδαλο Novartis από το 2012»
Την δικογραφία των αμερικανικών δικαστικών Αρχών για την υπόθεση Novartis φέρνει στο φως της δημοσιότητας η επικεφαλής του Μετώπου Νίκης, Ραχήλ Μακρή, αποκαλύπτοντας ότι ο Πάνος Καμμένος είχε στην κατοχή του την συγκεκριμένη δικογραφία από το 2012, όμως δεν την παρέδωσε ποτέ μέχρι σήμερα στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές της χώρας.

Αναλυτικά, η Ραχήλ Μακρή σημειώνει:

«Με αφορμή την αυριανή συζήτηση στην Βουλή, της περίφημης υπόθεσης Novartis, που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ανέσυρε από τα συρτάρια μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία, δημοσιεύω την πραγματική δικογραφία των Αμερικανικών Δικαστικών Αρχών για το σκάνδαλο ”Novartis”.

Κλείσιμο
Δικογραφία που είχε στην κατοχή του μεταξύ άλλων, από το 2012, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος, απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω προσωπικά.

Την δημοσιοποιώ προς τους ληστεμένους Έλληνες, προκειμένου να γνωρίζουν την αλήθεια για μια δικογραφία που ο Πάνος Καμμένος δεν παρέδωσε αμέσως στις Δικαστικές Αρχές της χώρας, αλλά διέρρευσε (από ποιον άραγε;) , 6 σχεδόν χρόνια μετά, σε δημοσιογράφο του Μαξίμου αφήνοντας σαφείς υπόνοιες και εύλογα ερωτήματα ως προς την όλη σκοπιμότητα.

Ήδη ο πολιτικός κόσμος βοά για στημένο «σκηνικό φθηνού πολιτικού αντιπερισπασμού» από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία σε συνεργασία δυστυχώς με δικαστικούς λειτουργούς, επιχειρεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη με απώτερο σκοπό την πολιτική της επιβίωση.

Για αυτό ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος και η κυβέρνηση τους οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις, για ποιο λόγο τόσα χρόνια κρατούσε «θαμμένη» στα συρτάρια του γραφείου του, την δικογραφία για το σκάνδαλο ”Novartis”;»

Δείτε την δικογραφία των Αμερικανικών Δικαστικών Αρχών για την υπόθεση Novartis:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης