Παππάς για Σκοπιανό: Η Ελλάδα έχει αποδεχθεί τη σύνθετη ονομασία από το 1995

Παππάς για Σκοπιανό: Η Ελλάδα έχει αποδεχθεί τη σύνθετη ονομασία από το 1995

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει γυρισμένα τα νώτα της προς τον Βορρά. Να συνταχθούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις στην εθνική θέση», δήλωσε ο υπουργός 

Παππάς για Σκοπιανό: Η Ελλάδα έχει αποδεχθεί τη σύνθετη ονομασία από το 1995
Σε έμμεση ομολογία ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει ή τείνει να αποδεχθεί μία σύνθετη ονομασία με τον όρο «Μακεδονία», προέβη ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς
, κατά την ομιλία του σε εκδήλωση στο Δημαρχείο του Ίλιου.

Ο Νίκος Παππάς δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «για το ονοματολογικό, η αλήθεια είναι πως η χώρα μας έχει αποδεχθεί τη σύνθετη ονομασία από το 1995. Ποιά άλλη συγκυρία αναζητούν οι κύριοι της ΝΔ; Η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει γυρισμένα τα νώτα της προς τον Βορρά. Να συνταχθούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις στην εθνική θέση».

Κλείσιμο


Αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis
, σημείωσε ότι «δεν πρέπει και δεν δικαιούται κανείς  να απειλεί μάρτυρες, η ίδια η #novartis έχει έρθει σε άλλες χώρες σε συμφωνία και έχει πληρώσει αποζημιώσεις. Σε όλο τον κόσμο αυτό που κάποιοι εδώ αποκαλούν «σκευωρία», είναι σκάνδαλο».

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, επιτέθηκε φραστικά στον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας πως «μακριά από μας η αφήγηση του success story του κυρίου Σαμαρά, της εναγώνιας προσπάθειας για την αριστερή παρένθεση η οποία δεν του  «βγήκε» και ξεχείλωσε. Προχωράμε με βαθιές τομές που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν έξω από τον καμβά της ελληνικής κοινωνίας».

Όσον αφορά την ένταση με την Τουρκία, ο κ. Παππάς αναφέρθηκε σε «τουρκικούς κύκλους», που θέλουν να «βάλουν την Ελλάδα στο κάδρο της κρίσης». «Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας σε όλη την περιοχή. Δεν θα κάνουμε τη χάρη σε συγκεκριμένους τουρκικούς κύκλους που θέλουν να βάλουν την Ελλάδα στο κάδρο της κρίσης και της αστάθειας», είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο Νίκος Παππάς είχε συνάντηση με εκπροσώπους του τοπικού συνδέσμου του Ολυμπιακού στο ‘Ιλιον.

«Πριν την ομιλία μου στο δημαρχείο Ιλίου, είχα συνάντηση με εκπροσώπους του τοπικού συνδέσμου του Ολυμπιακού που θέλησαν να μου μιλήσουν. Αφού με «πείραξαν» για το... μέλλον του Παναθηναϊκού στη Β’ Εθνική, μιλήσαμε για όλα» ανέφερε ο υπουργός σε ανάρτησή του στο twitter.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης