ΝΔ για Μπουτάρη: Με τις θέσεις του προσβάλλει τους Θεσσαλονικείς

ΝΔ για Μπουτάρη: Με τις θέσεις του προσβάλλει τους Θεσσαλονικείς

«Μας έχει συνηθίσει να λέει και να ξελέει, στην προκειμένη όμως περίπτωση μάλλον δεν ξέρει τι λέει», τονίζει σε ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ

 ΝΔ για Μπουτάρη: Με τις θέσεις του προσβάλλει τους Θεσσαλονικείς
«Ο κος Μπουτάρης μας έχει συνηθίσει να λέει και να ξελέει, στην προκειμένη όμως περίπτωση μάλλον δεν ξέρει τι λέει», τονίζει σε ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενη σε όσα είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σχετικά με το ονοματολογικό της πΓΔΜ. 

«Η οργάνωση της Ν.Δ στη Θεσσαλονίκη, στη συνέχεια της ήδη διατυπωμένης θέσης του κόμματος, δηλώνει ότι αισθήματα θλίψης, όχι όμως κι αιφνιδιασμού, προκαλούν στην κοινωνία της πόλης οι δηλώσεις του δημάρχου για το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Ο κος Μπουτάρης μας έχει συνηθίσει να λέει και να ξελέει, στην προκειμένη όμως περίπτωση μάλλον δεν ξέρει τι λέει. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τις θέσεις του προσβάλλει τους Θεσσαλονικείς, η δε προσβολή διαπερνά τις κομματικές γραμμές κι αφορά στο σύνολο της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας. Ασφαλώς ο κος Μπουτάρης ξεπέρασε τα όρια των αρμοδιοτήτων του και με τη συμπεριφορά του κάνει τεράστιο κακό. Χωρίς καμία διάθεση κομματικοποίησης του θέματος, ζητούμε από τον δήμαρχο το αυτονόητο, να παραδεχθεί ότι το αεροδρόμιο «Μακεδονία» βρίσκεται στη Μακεδονία», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης