Οικονόμου: Ο Πολάκης και η παρέα του βλέπω ότι αγαπούν πολύ την κουκούλα

Οικονόμου: Ο Πολάκης και η παρέα του βλέπω ότι αγαπούν πολύ την κουκούλα

Ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για «απροκάλυπτη σκευωρία που έχει στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ» και για «ευαίσθητους αριστερούς της χυδαιότητας»

Οικονόμου: Ο Πολάκης και η παρέα του βλέπω ότι αγαπούν πολύ την κουκούλα
Για «ανόητα ΣΥΡΙΖΟτρόλ», που «έχουν λυσσάξει» και για «ευαίσθητους αριστερούς της χυδαιότητας», έκανε λόγο σε δηλώσεις του σε ραδιόφωνο του Βόλου ο βουλευτής και τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας
, Βασίλης Οικονόμου, προσθέτοντας ότι «πολύ αγαπάνε την κουκούλα ο Πολάκης και η παρέα του».

Ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 FM,  εξαπέλυσε επίθεση τόσο κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όσο και εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη για την υπόθεση Novartis, μιλώντας για «απροκάλυπτη σκευωρία που έχει στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Κλείσιμο
Ο Βασίλης Οικονόμου απάντησε στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «πολύ αγαπάνε την κουκούλα βλέπω ο Πολάκης και η παρέα του. Αυτό είναι το σχόλιό μου. Βλέπω ότι γουστάρουν πολύ κουκούλα. Εντάξει, θα το έχουμε υπόψιν μας και εμείς αυτό».

Και συνέχισε: «Επειδή αυτά τα ανόητα ΣΥΡΙΖΟτρολ έχουν λυσσάξει από χθες, οι ευαίσθητοι και οι αριστεροί της χυδαιότητας, εγώ για να σπάσω τα χέρια του Μαξίμου, πρέπει να βγάλει χέρια το κτίριο του Μαξίμου, όσο ακόμα είναι μια ιδέα, θα παλεύουμε αυτές τις χυδαίες ιδέες που εκπορεύονται από το Μαξίμου».

Εν συνεχεία ο τομεάρχης της ΝΔ μίλησε για «χυδαία, απροκάλυπτη σκευωρία που έχει στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ
και με τρόπο προκλητικό απαιτεί απ’ όλους μας να μην πούμε και τίποτα αντίθετο. Ε λοιπόν, πολιτικά θα πάρει την απάντηση, θα ‘ναι σκληρή, η μάχη θα είναι πολύ σκληρή. Τελειώσαν τα χαϊδέματα, τελειώσαν οι ευγένειες. Και εγώ λέω κάτι απλό και στους φίλους μου της κεντροδεξιάς παράταξης: Να μην είναι πολύ ευγενικοί, διότι η πολύ ευγένεια μη νομίζει κανένας ότι θα του εξασφαλίσει ασυλία ή το απυρόβλητο. Οι κύριοι της άλλης παρατάξεως είναι αποφασισμένοι για σαρωτικό ξεκαθάρισμα αυτής της παράταξης, της κεντροδεξιάς. Άρα λοιπόν, επειδή έτσι δουλεύουν, έτσι λειτουργούν, έτσι θα παίρνουν και τις απαντήσεις».

Τέλος και αναφορικά με τον τρόπο που έφτασε η δικογραφία στη βουλή, ο κ. Οικονόμου δήλωσε: «Βγαίνει το Μαξίμου και διατάσσει την αποστολή του φακέλου στη Βουλή ως μη όφειλε κατά το Σύνταγμα. Πρέπει να τραβήξει κάποιος το αυτί του κ. πρωθυπουργού που ετόλμησε και έδωσε εντολή να γίνουν τέτοια πράγματα… Πάνω σε ποιά στοιχεία απ’ τη στιγμή που δεν είχαν δικογραφία στα χέρια τους αποφάσισαν ότι είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο του ελληνικού κράτους;».



Πηγή: www.e-volos.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης