Καρανίκας για Novartis: Πολλά τα δισεκατομμύρια για να κάνουμε ότι δεν έγινε και κάτι φοβερό

Καρανίκας για Novartis: Πολλά τα δισεκατομμύρια για να κάνουμε ότι δεν έγινε και κάτι φοβερό

Τους βλέπω στις ειδήσεις να χάνουν τον ειρμό, την ψυχραιμία, την συγκρότηση τους, γράφει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού

Καρανίκας για Novartis: Πολλά τα δισεκατομμύρια για να κάνουμε ότι δεν έγινε και κάτι φοβερό
Είναι πολλά τα δισεκατομμύρια για να κάνουμε ότι δεν έγινε και κάτι φοβερό, είναι το σχόλιο που κάνει μέσω facebook ο σύμβουλος του Μεγάρου Μαξίμου Νίκος Καρανίκας. 

Σε μακροσκελή ανάρτησή του, ο κύριος Καρανίκας αναφέρει μεταξύ άλλων πως βλέπει «στις ειδήσεις» όσους εμπλέκονται στην υπόθεση «να χάνουν τον ειρμό, την ψυχραιμία, την συγκρότηση τους». 

«Αυτή η κατάσταση είναι στενάχωρη και απογοητευτική για τους φίλους, τους ψηφοφόρους και τα μέλη αυτών των κομμάτων όπως είναι και για τον υπόλοιπο κόσμο», δεν παρέλειψε να προσθέσει στην ίδια ανάρτηση, ενώ αποφαίνεται πως η υπόθεση «θίγει καθαρά τον πυρήνα του παλιού πολιτικού συστήματος και συγκεκριμένα του πολιτικού προσωπικού της, την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ».

Κλείσιμο
«Θέλουν να γλιτώσουν τον διασυρμό και να ξαναμπούν στο »παιχνίδι» που ξέρουν καλά ως παλιό σύστημα, ως σύστημα διαφθοράς. Θέλουν να σώσουν το τομάρι τους και όχι την χώρα. Η αλαζονεία τους και η φιλαργυρία τους τους έφερε σε αυτήν την θέση. Όλα για τα λεφτά…και γι’ αυτό οι κυβερνήσεις, τα υπουργεία, η εξουσία, η ενασχόληση τους με τα κοινά… για να τα βάλουν χέρι», γράφει επίσης.


Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα: 
«Η υπόθεση Novartis θίγει καθαρά τον πυρήνα του παλιού πολιτικού συστήματος και συγκεκριμένα του πολιτικού προσωπικού της, την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Τους βλέπω στις ειδήσεις να χάνουν τον ειρμό, την ψυχραιμία, την συγκρότηση τους και αναρωτιέμαι πόσο θίγονται οι έντιμοι πολίτες που πίστεψαν τόσα χρόνια στον λόγο τους και τώρα είναι εκτεθειμένοι. Σκέφτομαι το σόι μου και τους γειτόνους μου, που μια ζωή στην τιμιότητα και στο μεροκάματο, δίχως να πειράξουν ποτέ κανέναν, μια ζωή με την Δεξιά και το ΠΑΣΟΚ αλλά ποτέ με την διαφθορά και την διαπλοκή και ας τους έκλεβε ο εργοδότης και το κράτος.
Αυτή η κατάσταση είναι στενάχωρη και απογοητευτική για τους φίλους, τους ψηφοφόρους και τα μέλη αυτών των κομμάτων όπως είναι και για τον υπόλοιπο κόσμο.
Ο κόσμος που τους στήριξε τόσα χρόνια δεν σχετίζει το όραμα του για το αύριο, με την διαπλοκή και τα οικονομικά σκάνδαλα που ξεβράζονται.
Πολλά τα δισεκατομμύρια για να κάνουμε ότι δεν έγινε και κάτι φοβερό. Όλα αυτά έγιναν στην πλάτη του λαού τόσα χρόνια και τώρα οι ίδιοι υπαίτιοι της χρεοκοπίας και πρωταγωνιστές της ρεμούλας καταγγέλλουν, απειλούν και εκβιάζουν την δικαιοσύνη, την κυβέρνηση, τους μάρτυρες, την αριστερά, το ίντερνετ, το FBI, τα ΜΜΕ(!) και φυσικά τον Τσίπρα.
Χρεοκόπησαν μια χώρα, κοροϊδεύουν τον λαό, υπονομεύουν το μέλλον. Είναι η διαπλοκή που τους χαρακτηρίζει και γι’ αυτό επιδιώκουν από την αρχή με τόση μανία την πτώση της κυβέρνησης.
Θέλουν να γλιτώσουν τον διασυρμό και να ξαναμπούν στο »παιχνίδι» που ξέρουν καλά ως παλιό σύστημα, ως σύστημα διαφθοράς. Θέλουν να σώσουν το τομάρι τους και όχι την χώρα. Η αλαζονεία τους και η φιλαργυρία τους τους έφερε σε αυτήν την θέση.
Όλα για τα λεφτά…και γι’ αυτό οι κυβερνήσεις, τα υπουργεία, η εξουσία, η ενασχόληση τους με τα κοινά… για να τα βάλουν χέρι. Γιατί, μόνο έτσι, η διαπλοκή είναι εφικτή, ο πλουτισμός γρήγορος, τα κέρδη πολλά και εύκολα. Αλλά όχι διάφανα, καθαρά, αλλά ούτε και τόσο σίγουρα και κρυφά από την δικαιοσύνη, όπως αποδείχτηκε.
Γι’ αυτό τώρα ουρλιάζουν και απειλούν. Ζορίζονται γιατί στενεύουν τα περιθώρια και δεν εννοώ μόνο τα ζητήματα δικαιοσύνης και νόμων, αλλά κυρίως πολιτικά και ηθικά.
Στις εκλογές του ’19 θα κριθεί το όραμα και η πρόταση για το μέλλον της χώρας, του λαού, της κοινωνίας.
Η Δίκαιη Ανάπτυξη αναδεικνύεται ως η στρατηγική που απαντάει όχι μόνο στην κρίση αλλά και στο διαπλεκόμενο και διεφθαρμένο παλιό σύστημα. Η ηθική γίνεται βασικό κριτήριο.
Το παλιό πολιτικό σύστημα αφού τελμάτωσε εντός του Κράτους που δημιουργήθηκε από τον εμφύλιο και μετά, με σκοπό τον έλεγχό του, την διαπλοκή και την χειραγώγηση, τώρα πλέον βρομάει από όπου και αν το πιάσεις… και έχει όνομα άριστο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Η κυβέρνηση λοιδορείται τρία χρόνια από συγκεκριμένα συγκροτήματα και ομάδες συμφερόντων που πολιτικά συναντιούνται στην ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και στα πάνελ, αγκαλιά με τους ακριβοπληρωμένους δημοσιογράφους των αγαπημένων τους ΜΜΕ
Ο λαός κρίνει συνολικά την πολιτική όπως και τους ανθρώπους της και γι’ αυτό δεν θα υποταχθούμε στις δημαγωγίες και τους εκβιασμούς του παλιού συστήματος, της Δεξιάς, των διαπλεκόμενων και της μαφίας.
Προχωράμε!».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης