Καμμένος: Σεξολόγος για τα προβλήματα των «53» - Ζαχαριάδης: Είσαι εξαίρεση σε μια καλή συνεργασία

Καμμένος: Σεξολόγος για τα προβλήματα των «53» - Ζαχαριάδης: Είσαι εξαίρεση σε μια καλή συνεργασία

Εχουν πει και για «παρά φύσιν» συνεργασία, πρέπει να το δουν με σεξολόγο, είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ συνεχίζοντας την κόντρα του με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - Σε έντονο ύφος η απάντηση Ζαχαριάδη - Εμείς σε κάναμε αντιπρόεδρο της Βουλής, είπε στον Δημήτρη Καμμένο

Καμμένος: Σεξολόγος για τα προβλήματα των «53» - Ζαχαριάδης: Είσαι εξαίρεση σε μια καλή συνεργασία
Σεξολόγο για τα προβλήματά τους συνέστησε στα στελέχη της κίνησης των 53 του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, συνεχίζοντας την ενδοκυβερνητική κόντρα, ενώ αναφερόμενος στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ζήτησε «να σταματήσουμε την αριθμολαγνεία καθώς λίγη σημασία έχει αν ήταν 500.000 ή 600.000 ο κόσμος χθες στο Σύνταγμα και να ακούσουμε το μήνυμα των Ελλήνων».

Ο κύριος Καμμένος, που παραβρέθηκε χθες στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, εκτίμησε πως ο κόσμος ήταν πάνω από μισό εκατομμύριο και πως αυτό μεταφράζεται σε ένα 10% σε εκλογικό ποσοστό. Αυτό το κομμάτι του ελληνικού λαού δεν μπορείς να μην το ακούς, τόνισε μιλώντας στον Σκάι. 

«Η απαξίωση του μηνύματος πάει στον αριθμό, το μήνυμα δεν το πιάνει κανείς», είπε σχολιάζοντας τόσο την ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, όσο και την δήλωση Κοτζιά. «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο πρωθυπουργός μας ταυτίζεται με αυτή την ανακοίνωση», είπε και πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να λες στον κόσμο πήγαινε σε πορεία για το ασφαλιστικό και να του λες μην πηγαίνεις στο χθεσινό συλλαλητήριο, το μήνυμα είναι διχαστικό και είναι απαράδεκτο». 

Κλείσιμο
«Απαξιώνω το 10% του ελληνικού λαού;», διερωτήθηκε και επισήμανε πως «αν δεν αρέσει» το μήνυμα του συλλαλητηρίου, «ας πάμε σε δημοψήφισμα». «Δεν ξέρω αν θα βοηθούσε κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα δεν βοηθά να διχάζουμε τον κόσμο. Να αφήσουμε τα στυλό κάτω και να ακούσουμε το μήνυμα, είναι σημαντικό να ακούσουμε το μήνυμα που ήταν ότι δεν θα παραδώσουμε τον όρο "Μακεδονία"».

Η θέση μας στους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι σταθερή, ο όρος «Μακεδονία» δεν μπορεί να ψηφιστεί και να περάσει από τη Βουλή, επισήμανε και πρόσθεσε: «Εγώ πιστεύω ότι δεν θα φέρει ελληνική κυβέρνηση στη Βουλή όνομα με τον όρο Μακεδονία, πρώτον γιατί δεν θα περάσει κάτι λογικό από τους Σκοπιανούς. Εάν παρά ταύτα έρθει, δεν θα περάσει». «Εγώ προτείνω να μείνουμε μέσα στη Βουλή και να ψηφίσουμε όχι, η αποχώρηση δεν είναι ψήφος, γιατί έτσι υποβοηθάς να περάσει κάτι που δεν θέλεις», τόνισε.

Ο κύριος Καμμένος είπε ακόμα: «Δεν μου άρεσε όταν ήρθε ο Νίμιτς και μου έδωσε πέντε ονόματα, με πέντε Μακεδονίες, δεν μου έδωσε έστω ένα για ξεκάρφωμα» και είπε για τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ πως «έχει κάνει λάθη».

Επανήλθε στο ζήτημα με τον Δημήτρη Παπαδημούλη, λέγοντας: «Να πω ότι αυτός ο πολιτικός χαφιές που μας είπε ότι όφειλε να το κάνει και το έκανε, περιμένω και μία δεύτερη ενημέρωση από τον κύριο, διότι αν δεν κάνει δεύτερη, αυτό είναι εξαιρετικά ύποπτο, δεν είναι φυσιολογικό».

Όσον αφορά στο αν υπάρχουν πιέσεις από το εξωτερικό για λύση του ζητήματος, απάντησε ξεκάθαρα: «Καμία, σας μιλάω μετά λόγου γνώσεως, από τις ΗΠΑ καμία πίεση, από την Ευρώπη δεν υπάρχει γιατί η Γερμανία δεν έχει κυβέρνηση». 

Σχετικά με το αν ενοχλείται που τον χαρακτηρίζουν «ακροδεξιό», απάντησε: «Ξέρω πως αυτοί που το λένε έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Εδώ μας είπαν ότι έχουμε σχέση παρά φύσιν. (σ.σ. αναφορά στους 53). Δεν ξέρω, αυτό μου κάνει λίγο σεξουαλικό πρόβλημα. Να το λύσουν. Σε σεξολόγο».



Ζαχαριάδης: Ο Καμμένος εξαίρεση σε μια καλή συναργασία
Στην ίδια εκπομπή, λίγα λεπτά μετά, καλεσμένος ήταν ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης. Και πριν καλά καλά του δοθεί ο λόγος, ζήτησε να απαντήσει στα όσα είχε πει νωρίτερα ο Δημήτρης Καμμένος.

Κυρίως σε ό,τι αφορά στον Δημήτρη Παπαδημούλη. «Μπορεί σε ένα ζήτημα με τους ΑΝΕΛ να έχουμε διαφορετική άποψη. Έχουμε καλή συνεργασία. Και αυτές οι δηλώσεις είναι έξω από το κλίμα» τόνισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πολιτικός χαφιές ο Παπαδημούλης; Τι πράγματα είναι αυτά;» αναρωτήθηκε. Και σημείωσε ότι είναι η πολλοστή φορά που λέει κάτι τέτοιο ο Δημήτρης Καμμένος άρα δεν του… ξέφυγε.

Και στη συνέχεια «κάρφωσε» με τη σειρά του τον βουλευτή των ΑΝΕΛ. Και είπε πως όταν πριν από έξι μήνες ο Δημήτρης Καμμένος ζήτησε να γίνει αντιπρόεδρος της Βουλής, ο ΣΥΡΙΖΑ τον στήριξε και τον ψήφισε.

«Τότε δεν είχε μιλήσει με αυτόν τον απαξιωτικό τρόπο», είπε και χαρακτήρισε τον Δημήτρη Καμμένο «εξαίρεση σε μια καλή συνεργασία».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης