Επιμένει ο Λεβέντης: Ο Τσίπρας μου είπε ότι μπορεί να γίνουν εκλογές ανά πάσα στιγμή

Επιμένει ο Λεβέντης: Ο Τσίπρας μου είπε ότι μπορεί να γίνουν εκλογές ανά πάσα στιγμή

«Σε εμένα το είπε εξομολογούμενος. Έχω μέσα μου μια ενοχή ότι αποκάλυψα μια εκμυστήρευση ιδιωτική. Αλλά, μπροστά στον λαό όλα πρέπει να είναι ανοιχτά και γνωστά» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σχολιάζοντας τη διάψευση των δηλώσεών του 

Επιμένει ο Λεβέντης: Ο Τσίπρας μου είπε ότι μπορεί να γίνουν εκλογές ανά πάσα στιγμή
Επιμένει ο Βασίλης Λεβέντης
ότι ο Αλέξης Τσίπρας στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν το Σάββατο στο Μέγαρο Μαξίμου του είπε ότι πρόθεσή του είναι να γίνουν οι εκλογές τον Μάιο του 2019 μαζί με τις ευρωεκλογές, ωστόσο όμως του άφησε
ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουμε πρόωρες εκλογές λόγω Σκοπιανού.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Αnt1 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ρωτήθηκε για τη διάψευση των δηλώσεών του από το Μαξίμου και σχολίασε:
«Δεν το διέψευσε ο ίδιος ο Τσίπρας, γιατί ο ίδιος είναι ηθικός άνθρωπος. Το διέψευσαν οι κύκλοι, τους οποίους κύκλους θα σας πω, πώς τους χαρακτήρισε ο ίδιος. Όταν τον ρώτησα ποιοι από το υπουργείο Εξωτερικών έβγαλαν την ανακοίνωση ότι η Εκκλησία είναι χουντική,  μου είπε "κάποιοι βλάκες στο υπουργείο Εξωτερικών". Αυτό μου είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Και οι κύκλοι του πρωθυπουργού είναι θερμοκέφαλοι».
Κλείσιμο

Και ο κ. Λεβέντης είπε για τον διάλογο που είχε με τον πρωθυπουργό:
«Μου είπε πως η προοπτική είναι οι εκλογές να γίνουν τον Μάιο του 2019. Ωστόσο, μου είπε, πως λόγω του Σκοπιανού μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή. Σε εμένα το είπε εξομολογούμενος. Έχω μέσα μου μια ενοχή ότι αποκάλυψα μια εκμυστήρευση ιδιωτική. Αλλά, μπροστά στον λαό όλα πρέπει να είναι ανοιχτά και γνωστά». 

Όσον αφορά στο θέμα των ΑΝΕΛ, ο Βασίλης Λεβέντης είπε πως ο κ. Τσίπρας του είπε πως τον Καμμένο δεν τον φοβάται. «Χαρακτηριστικά μου είπε: "Ο Καμμένος είναι μπεσαλής. Δεν θα ρίξει την κυβέρνηση» σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Δείτε το σχετικό βίντεο 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης