Λαφαζάνης για Μεγαλοοικονόμου: Μέθοδοι Μαυρογιαλούρου από την κυβέρνηση

Λαφαζάνης για Μεγαλοοικονόμου: Μέθοδοι Μαυρογιαλούρου από την κυβέρνηση

Για μεθοδεύσεις που καταρρακώνουν ακόμα περισσότερο τη δημοκρατία, τη Βουλή και την πολιτική ζωή του τόπου έκανε λόγο ο επικεφαλής της ΛΑΕ

Λαφαζάνης για Μεγαλοοικονόμου: Μέθοδοι Μαυρογιαλούρου από την κυβέρνηση
Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, για την προσχώρηση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, άσκησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Η κυβέρνηση Τσίπρα έφτασε στο κατάντημα να μετέρχεται παλαιοκομματικές μεθόδους μεταγραφών και Μαυρογιαλούρου, με πολιτικές συναλλαγές κάτω από το τραπέζι για να διευρύνει την κοινοβουλευτική της βάση» σχολίασε ο κ. Λαφαζάνης.

Αναλυτικά στη δήλωσή του αναφέρει:

Κλείσιμο
«Η κυβέρνηση Τσίπρα έφτασε στο κατάντημα να μετέρχεται παλαιοκομματικές μεθόδους μεταγραφών και Μαυρογιαλούρου, με πολιτικές συναλλαγές κάτω από το τραπέζι για να διευρύνει την κοινοβουλευτική της βάση. Ντροπή για μεθοδεύσεις που καταρρακώνουν ακόμα περισσότερο τη δημοκρατία, τη Βουλή και την πολιτική ζωή. 

Η κυβέρνηση με μεταγραφές και υπόγειες δοσοληψίες μπορεί να αυξάνει τεχνητά την διατεταγμένη κοινοβουλευτική της στήριξη, αλλά με τέτοιες πολιτικές συναλλαγές καταρρέει ακόμα περισσότερο μέσα στον λαό και την κοινωνία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης