Νίκος Παππάς: Είχαμε πολλά να συζητήσουμε με τον κοσμοναύτη Γιουρτσίχιν!

Νίκος Παππάς: Είχαμε πολλά να συζητήσουμε με τον κοσμοναύτη Γιουρτσίχιν!

Συναντήθηκαν στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής - Νωρίτερα τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας 

Νίκος Παππάς: Είχαμε πολλά να συζητήσουμε με τον κοσμοναύτη Γιουρτσίχιν!
Συνάντηση με τον ομογενή κοσμοναύτη, Θεόδωρο  Γιουρτσίχιν - Γραμματικόπουλο, είχε σήμερα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

«Σήμερα είχα την τιμή να υποδεχθώ στο υπ. ΨΗΠΤΕ τον Πόντιο κοσμοναύτη Φιοντόρ Γιουρτσίχιν, ο οποίος έχει τιμηθεί με την ανώτατη διάκριση του «Ήρωα» της Ρωσικής Ομοσπονδίας και με το παράσημο του Τάγματος του Φοίνικα της Ελληνικής Δημοκρατίας. Είχαμε πολλά να συζητήσουμε!» ανέφερε ο υπουργός με ανάρτησή του στο twitter.

Κλείσιμο





Πέρυσι ο Νίκος Παππάς ανακοίνωσε την ίδρυση του Ελληνικού Οργανισμού Διαστήματος. «Ανοίγεται ένα τεράστιο πεδίο που θα σηματοδοτήσει το πέρασμα της χώρας σε μία δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη» είχε χαρακτηριστικά δηλώσει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

 Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον ομογενή κοσμοναύτη. 

«Οι Έλληνες, παντού στον κόσμο, η ελληνική ψυχή παντού στον κόσμο, είναι εκείνη που κάνει τα σύνορα της πατρίδας μας να είναι πολύ πέρα από τα γεωγραφικά της όρια. Η Ελλάδα είναι παντού στον κόσμο και να που, μαζί με σας, η Ελλάδα είναι και στο διάστημα» δήλωσε ο κ.Παυλόπουλος.

Από την πλευρά του, ο κ. Γιουρτσίχιν-Γραμματικόπουλος  προσέφερε στον κ. Παυλόπουλο ένα αναμνηστικό μετάλλιο, που χαρίζεται στα μέλη της ομάδας που ετοιμάζουν την αποστολή και το διαστημόπλοιο Σογιούζ, με το οποίο πέταξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης