Τσακαλώτος σε βουλευτές: Οι απεργίες δεν θα ήταν δική μας επιλογή

Τσακαλώτος σε βουλευτές: Οι απεργίες δεν θα ήταν δική μας επιλογή

Κι' εγώ τρίτεκνος είμαι, είπε αναφερόμενος στα οικογενειακά επιδόματα  - «Μασάζ» του υπουργού Οικονομικών για το πολυνομοσχέδιο

Τσακαλώτος σε βουλευτές: Οι απεργίες δεν θα ήταν δική μας επιλογή
«Είναι το πρώτο πολυνομοσχέδιο που τα θετικά υπερτερούν, μακράν, των αρνητικών», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος
προς τα μέλη της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την παρουσίαση των προαπαιτούμενων που πρέπει να ψηφιστούν άμεσα, ενόψει του Eurogroup.

Κατά το λεγόμενο «μασάζ» στους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος και με αφορμή την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου, ο υπουργός υπογράμμισε τα θετικά που περιέχει το σχέδιο νόμου, όπως το Κτηματολόγιο και η αύξηση του Προϋπολογισμού για τα επιδόματα.

Κλείσιμο
Ο κ. Τσακαλώτος, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχθηκε ότι στα αρνητικά είναι η απεργία και δήλωσε ότι «δεν θα ήταν δική μας επιλογή».

Όπως ανέφερε ο υπουργός, εκτός από τον ενιαίο φορέα που ιδρύεται με το Κτηματολόγιο, στα θετικά είναι η αύξηση του προϋπολογισμού στα επιδόματα, στα οποία, όπως τόνισε, ευνοούνται οι οικογένειες με ένα και δύο παιδιά, ενώ στους τρίτεκνους και πολύτεκνους γίνεται εξορθολογισμός. Μιλώντας μάλιστα σε δημοσιογράφους αστειεύτηκε λέγοντας ότι και εκείνος είναι τρίτεκνος.

Σχετικά με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
, πηγές του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι θα μπει στον κορμό του πολυνομοσχεδίου και ίσως μετέπειτα χρειαστούν νομοθετικές βελτιώσεις, ενώ προς το παρόν θα γίνονται με βάση τους κανόνες που ισχύουν και τώρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης