«Ánimo, Inés» φωνάζει ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Καταλανή υποψήφια των Ciudadanos

«Ánimo, Inés» φωνάζει ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Καταλανή υποψήφια των Ciudadanos

Η Ινές Αριμάδας έρχεται πρώτη σε όλες τις δημοσκοπήσεις - Είναι 36 ετών, έχει γεννηθεί στην Ανδαλουσία και δηλώνει «Ανδαλουσιανή, Καταλανή, Ισπανίδα και Ευρωπαία»

«Ánimo, Inés» φωνάζει ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Καταλανή υποψήφια των Ciudadanos
Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, εκφράζει την υποστήριξή του στην Καταλανή, Ινές Αριμάδας, υποψήφια των Ciudadanos, στις αυριανές εκλογές, τονίζοντας το χώρο τον οποίο εκπροσωπεί, καθώς είναι ανάμεσα σε αυτονομιστές Καταλανούς και τους δεξιούς του Ραχόι.

Αναλυτικά η ανάρτηση  στο facebook:

«Η Βαρκελώνη είναι η πόλη μου, η Ισπανία η χώρα μου και η Ευρώπη το μέλλον μας». Αυτό είναι το σύνθημα της Ινές στις αυριανές εκλογές στην Καταλονία. Αντίπαλοι της οι εθνικιστές Καταλανοί που επιμένουν πως η λύση βρίσκεται στα κλειστά σύνορα και στο διαμελισμό των χωρών αλλά και οι σκληροπυρηνικοί δεξιοί του Μαριάνο Ραχόι. Οι δεξιοί στέλνουν τα φυλλάδια τους μόνο στα καστιλιάνικα και ο οπαδοί της ανεξαρτησίας μόνο στα καταλανικά.

Η ατρόμητη όμως - σύμφωνα με τους N.Y.Times - Ινές Αριμάδας έρχεται πρώτη σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Είναι 36 ετών, έχει γεννηθεί στην Ανδαλουσία και δηλώνει «Ανδαλουσιανή, Καταλανή, Ισπανίδα και Ευρωπαία» με τον ίδιο τρόπο που εγώ δηλώνω «Κρητικός, Αγιοβαρβαριώτης, Έλληνας, Ευρωπαίος». 
Δεν είμαστε ένα από όλα. Είμαστε όλα.

Η Ινές είναι φανατική μόνο στο ποδόσφαιρο - Μπαρτσελόνα, τι άλλο; - μιλάει για συμφιλίωση και υπόσχεται να σχηματίσει μια κυβέρνηση που θα αντιπροσωπεύει τη μεγάλη μετριοπαθή πλειοψηφία των πολιτών της Καταλονίας και δεν θα είναι υποχείριο της Μαδρίτης.

Ánimo, Inés - Γερά Ινές.
Arriba Ciudadanos - πάμε Σιουδαδάνος!
»


Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης