Άδωνις στο ΘΕΜΑ 104,6: Άκομψη η παροχολογία Τσίπρα, η ιστορία δείχνει ότι δεν πιάνει τόπο

Άδωνις στο ΘΕΜΑ 104,6: Άκομψη η παροχολογία Τσίπρα, η ιστορία δείχνει ότι δεν πιάνει τόπο

Χαρακτήρισε τοξικό πολιτικό κεφάλαιο τον Καμμένο - Μίλησε για διήμερο ενότητας όσον αφορά το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Άδωνις στο ΘΕΜΑ 104,6: Άκομψη η παροχολογία Τσίπρα, η ιστορία δείχνει ότι δεν πιάνει τόπο
Για παροχολογία που γίνεται με τρόπο άκομψο και οφθαλμοφανή κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ο Άδωνις Γεωργιάδης
μιλώντας στο
ΘΕΜΑ 104,6.

Κλείσιμο
«Και η ιστορία έχει αποδείξει ότι αυτό δεν πιάνει» συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξηγώντας ότι «η κυβέρνηση προσπαθεί τώρα που μπορεί να μοιράσει ό,τι μπορεί» καθώς, κατά τον ίδιο, «το 2018 θα είναι εκλογική χρονιά θα είναι στην αρχή, στο τέλος θα δούμε».

Επιχειρώντας να ερμηνεύσει την τακτική αυτή της κυβέρνησης ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι όλα γίνονται για την τελική διαφορά που, όπως σημείωσε, «θα παίξει ρόλο στην επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ».

«Όταν το εκλογικό σώμα έχει πάρει μια απόφαση αυτά είναι για εντυπώσεις λίγων ημερών» ήταν η τελευταία αναφορά του βουλευτή της ΝΔ για το θέμα.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση για τη δημιουργία ενός «αντιΣΥΡΙΖΑϊκου μετώπου» ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «αυτό που έχει συμβεί με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι η ένταση του εναγκαλισμού του Τσίπρα με τον Καμμένο απομονώνει τον ΣΥΡΙΖΑ από τους φυσικούς του συμμάχους. Ο Καμμένος είναι ένα τοξικό πολιτικό κεφάλαιο που παρασύρει στην απομόνωση τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό ήθελε να πει ο Βούτσης, να στείλει μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματός του».

Αναφερόμενος στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για «ένα διήμερο ενότητας πλήρους όχι μόνο στην εικόνα αλλά και σε όλο το μήκος και πλάτος των εργασιών».

«Ο Μητσοτάκης πρέπει να αισθάνεται πάρα πολύ τυχερός που έχει μια δημόσια και πλήρη υποστήριξη από τους προκατόχους του» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντας «πράξη πολιτικής αξιοπρέπειας και κέρδος για τον Μητσοτάκη» τη δήλωση Καραμανλή.

Όσο για την παρουσία της Φώφης Γεννηματά, τέλος, είπε ότι «είμαστε συνειδητοποιημένοι στο εξής: Η επόμενη βουή πρέπει να προχωρήσει στην αναθεώρηση Συντάγματος. Αυτομάτως ότι η ιδέα ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να συνεννοηθούμε έχει ξεκινήσει, Πρέπει να πάμε τη χώρα μπρόστα, αυτό είναι το μήνυμα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης