Μητσοτάκης: Aν η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ είχε συνεχίσει το έργο της θα είχαμε βγει από την κρίση

Μητσοτάκης: Aν η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ είχε συνεχίσει το έργο της θα είχαμε βγει από την κρίση

Οι Κύπριοι ξεπέρασαν την κρίση γιατί δεν κρύφτηκαν πίσω από την τρόικα σημείωσε σε παρέμβασή του ο πρόεδρος της ΝΔ μετά την ομιλία του κύπριου υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη

Μητσοτάκης:  Aν η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ είχε συνεχίσει το έργο της θα είχαμε βγει από την κρίση
Η  Κύπρος αντιμετώπισε την κρίση και δεν κρύφτηκαν πίσω από την τρόικα, δήλωσε σε παρέμβαση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ομιλία του υπουργού οικονομικών της Κύπρου Χάρη Γεωργιάδη. Υπογράμμισε ότι  το μείγμα της δημοσιονομικής πολιτικής  έχει πολύ μεγάλη σημασία και ανέφερε ότι η Κύπρος βγήκε από την κρίση και δεν αύξησε ούτε έναν φόρο. «Τα ίδια θα κάνουμε και εμείς, όταν ο λαός μας εμπιστευτεί. Είναι δέσμευση μας ότι θα κερδίσουμε το χαμένο χρόνο», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης

Οι μεταρρυθμίσεις στην Κύπρο ήταν πραγματικές μεταρρυθμίσεις, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι  «δεν ήταν μεταρρυθμίσεις του τύπου δίνω 200 - 400 ευρώ στους νέους για να περάσουν καλύτερα Χριστούγεννα, αυτό είναι λαϊκισμός, είναι φιλοδώρημα δεν είναι μεταρρύθμιση για να πάμε παρακάτω».

«Όταν σκέφτομαι την  Κύπρο έχω γλυκόπικρη γεύση, πικρή γιατί στην Ελλάδα μετά από 8 χρόνια στο φαύλο κύκλο των μνημονίων και δεν θα κουραστούμε να το λέμε ότι αν η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ είχε συνεχίσει το έργο της θα είχαμε βγει από την κρίση» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Κλείσιμο
Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο κ. Μητσοτάκης για την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά,  τονίζοντας ότι «επειδή λένε για την τρόικα ότι έριξε την κυβέρνηση, η προηγούμενη κυβέρνηση έπεσε επειδή ο κ. Τσίπρας, Καμμένος, Κουβέλης και Χρυσή Αυγή δεν συμφώνησαν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, όχι γιατί ο κ.  Δήμας δεν ήταν καλός υποψήφιος αλλά γιατί έκριναν ότι ήθελαν να κόψουν το έργο προηγούμενης κυβέρνησης».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης