Γαβρόγλου, Κατρούγκαλος, Αποστόλου: Οι υπουργοί με αγάπη στις καταθέσεις και τα ακίνητα

Γαβρόγλου, Κατρούγκαλος, Αποστόλου: Οι υπουργοί με αγάπη στις καταθέσεις και τα ακίνητα

Οι καταθέσεις του υπ. Παιδείας αγγίζουν τις 300.000 στερλίνες, δολάρια και ευρώ - Στις 432.000 ευρώ οι καταθέσεις του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης - Προτίμηση στο δολάριο για τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών

Γαβρόγλου, Κατρούγκαλος, Αποστόλου: Οι υπουργοί με αγάπη στις καταθέσεις και τα ακίνητα
Στους πλούσιους της Βουλής βάσει των πόθεν έσχες
συγκαταλέγεται και ο υπουργός Παιδείας
Κώστας Γαβρόγλου, ο οποίος έχει καταθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, διαθέτοντας στερλίνες και δολάρια, πέραν των ευρώ. Το συνολικό ποσό των καταθέσεών του αγγίζει τις 300.000 περίπου. Μεταξύ των άλλων έχει καταθέσεις και στην Barclays. Ο υπουργός Παιδείας είναι δυνατός και στην ακίνητη περιουσία, εμφανίζει 23 ακίνητα, μεταξύ των οποίων ένα διαμέρισμα 131 τμ στο Παλαιό Φάληρο και πολλά μικρά επαγγελματικά ακίνητα και καταστήματα.

Κλείσιμο
Διαβάστε το πόθεν έσχες του Κωνσταντίνου Γαβρόγλου

Μεγαλοκαταθέτης είναι και ο... προστάτης των αγροτών: Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
Βαγγέλης Αποστόλου δηλώνει καταθέσεις ύψους 432.389 ευρώ (ένα μέρος από κοινού με τη σύζυγό του), ενώ τα ετήσια έσοδά του είναι περίπου 83000 ευρώ! Ο κ. Αποστόλου δηλώνει ακόμη μία βίλα 188τμ, με 50τμ βοηθητικούς χώρους, σε οικόπεδο 3,3 στρεμμάτων στη Χαλκίδα.

Διαβάστε το πόθεν έσχες του Ευάγγελου Αποστόλου

Προτίμηση στο αμερικανικό δολάριο έχει ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος έχει τοποθετήσει το μεγαλύτερο μέρος των καταθέσεών του στο αμερικανικό νόμισμα. Συγκεκριμένα διαθέτει καταθέσεις 105.500 δολαρίων και 56.000 ευρώ περίπου. Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών είχε εισόδημα το 2015 περίπου 70000 ευρώ και άλλα 16747 εισέφερε στο νοικοκυριό η σύζυγός του. Η οικογένεια Κατρούγκαλου δηλώνει και 15 ακίνητα, μεταξύ των οποίων ένα διαμέρισμα 138,50τμ στην Αθήνα, μία μονοκατοικία στη Νέα Μάκρη εμβαδού 106τμ, δύο διαμερίσματα στο Κερατσίνι 102 τμ και 80 τμ, οικόπεδα και μονοκατοικίες σε Πύλο και Σταμάτα.

Διαβάστε το πόθεν έσχες του Γιώργου Κατρούγκαλου


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης