Παυλόπουλος: Ο εθελοντισμός είναι κορυφαία στάση ζωής

Παυλόπουλος: Ο εθελοντισμός είναι κορυφαία στάση ζωής

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με εθελοντές της Οργάνωσης «Let's do it Greece» και τους συνεχάρη για την σημαντική προσφορά τους

Παυλόπουλος: Ο εθελοντισμός είναι κορυφαία στάση ζωής
Κορυφαία στάση ζωής, που πηγάζει από τον Αλτρουϊσμό και την Προσφορά, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος τον Εθελοντισμό, κατά την συνάντησή του με Εθελοντές της Οργάνωσης «Let's do it Greece - Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», με την ευκαιρία της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού. 

Ο κ. Παυλόπουλος τους συνεχάρη για την σημαντική προσφορά τους και πρόσθεσε «Ο γνήσιος Εθελοντισμός, από την φύση του, είναι κορυφαία στάση ζωής, η οποία πηγάζει από τον Αλτρουϊσμό και την Προσφορά και «αρδεύει» το πολύτιμο για την κοινωνική συνοχή έδαφος του Ανθρωπισμού, προκειμένου να φυτρώσουν οι εμβληματικοί σπόροι της Αγάπης, της Αλληλεγγύης και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης».

Παράλληλα, τόνισε ότι η γνήσια εθελοντική τους συνεισφορά, αποτελεί εκδήλωση ύψιστου Ανθρωπισμού που είναι συστατικό στοιχείο του Ελληνικού και του κοινού Ευρωπαϊκού μας Πολιτισμού, είναι τόσο περισσότερο αξιέπαινη, όσο αναπτύσσεται σε μιαν άκρως κρίσιμη περίοδο για την Κοινωνία μας, συμβάλλοντας καθοριστικώς στην αποτροπή της καταστροφικής ρήξης του κοινωνικού ιστού και κατέληξε με την επισήμανση ότι «από την προσφορά του καταξιώνεται ο άνθρωπος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης