Βαρουφάκης απαντά σε Μοσκοβισί: Να μου πει πού βλέπει την παραμικρή ανακρίβεια στο βιβλίο μου

Βαρουφάκης απαντά σε Μοσκοβισί: Να μου πει πού βλέπει την παραμικρή ανακρίβεια στο βιβλίο μου

«Κάποιος πρέπει να γράψει την αληθινή ιστορία χωρίς παράνοια» είπε αναφερόμενος στο βιβλίο του πρώην Έλληνα ΥΠΟΙΚ ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων 

Βαρουφάκης απαντά σε Μοσκοβισί: Να μου πει πού βλέπει την παραμικρή ανακρίβεια στο βιβλίο μου
«Ας μου επιτρέψει ο κ. Μοσκοβισί να του θέσω την ίδια ερώτηση που έθεσα στον κ. Σόιμπλε: Σε ποια παράγραφο, σε ποια σελίδα, σε ποιο κεφάλαιο του βιβλίου μου υπάρχει έστω και η παραμικρή ανακρίβεια όσον αφορά κάτι που είπε ή έκανε; Όλα τα άλλα περιττεύουν». Αυτή την απάντηση έδωσε με ανάρτησή του στο Twitter o Γιάνης Βαρουφάκης
στον
Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος χθες είπε ότι περιμένει το βιβλίο που θα γράψει ο Γερούν Ντάισελμπλουμ και επιτέθηκε στον πρώην υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας.

Κλείσιμο



Να σημειωθεί πως τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, έκπληξη προκάλεσε η επίθεση του Επιτρόπου Μοσκοβισί στον Έλληνα πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για τα όσα έγραψε ο πρώην Έλληνας ΥΠΟΙΚ στο τελευταίο βιβλίο του («Ενήλικες στην Αίθουσα») για τις διαπραγματεύσεις του 2015. 

Ο κ. Μοσκοβισί λέγοντας ότι περιμένει το βιβλίο του Γερούν Ντάισελμπλουμ σχολίασε ότι έχει υπάρξει και το βιβλίο του κ. Βαρουφάκη και ότι περιμένει το βιβλίο του απερχόμενου προέδρου του Eurogroup, γιατί «κάποιος πρέπει να γράψει την αληθινή ιστορία χωρίς παράνοια» ("the real story without paranoia", σύμφωνα με την επίσημη διερμηνεία στα αγγλικά). «Συγγνώμη, αλλά έπρεπε να το πω» προσέθεσε ο κ. Μοσκοβισί μετά την ευθεία βολή προς τον κ. Βαρουφάκη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης