Δημήτρης Καμμένος στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν συμφωνώ με τη σύνδεση Σφακιανάκη - Μαρέβας

Δημήτρης Καμμένος στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν συμφωνώ με τη σύνδεση Σφακιανάκη - Μαρέβας

«Μέχρι να το ερευνήσουμε δεν πρέπει να μιλάμε. Έχει θαυμαστό βιογραφικό ο Τζον Σφακιανάκης, ωστόσο, αν έχει κάτι παράνομο να διωχθεί», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Δημήτρης Καμμένος στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν συμφωνώ με τη σύνδεση Σφακιανάκη - Μαρέβας
Ένα μόλις 24ωρο μετά τη «σύγκρουση κορυφής» στη Βουλή για την πώληση βλημάτων από τα αποθέματα του Ελληνικού Στρατού στη Σαουδική Αραβία, και μπροστά στις αντιδράσεις και κυβερνητικών βουλευτών η κυβέρνηση επέλεξε το στρίβειν δια της Επιτροπής Εξοπλισμών, προτάσσοντας ως νέα γραμμή της την ακύρωση της συμφωνίας! Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων,
Δημήτρης Καμμένος, κάλεσε εκ νέου σήμερα, σε συνέντευξή του στο «ΘΕΜΑ 104,6» τη Σαουδική Αραβία να βγάλει από εκπρόσωπό της στην υπόθεση τον Βασίλη Παπαδόπουλο.

Αναφορικά, με το ενδεχόμενο εμπάργκο πώλησης όπλων της ΕΕ εναντίον της Σαουδικής Αραβίας που ζητά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είπε: «Δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει το εμπάργκο.Αν υπάρχει εμπάργκο από την ΕΕ, έτσι και αλλιώς, δεν θα μπορεί να πουλάει κανείς. Τότε πρέπει να μην πουλάνε και οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, οι Ιταλοί».


Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, σε επιχείρηση μετάθεσης του επικέντρου της προσοχής στη «σχέση» της ΝΔ με τον «μεσάζοντα» Τζον Σφακιανάκη αποδύεται με ένταση η κυβέρνηση, καθώς για το Μέγαρο Μαξίμου αυτό είναι το μόνο ερώτημα που έχει μείνει αναπάντητο.

Ο βουλευτής απάντησε και στο ερώτημα του δημοσιογράφου, Γιώργου Κουβαρά στην μεσημεριανή εκπομπή «Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη», για την φημολογούμενη σχέση του Τζον Σφακιανάκη με την σύζυγο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρέβα Μητσοτάκη.

«Το Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζει ότι το πραγματικό σκάνδαλο σε αυτή την υπόθεση είναι η παρουσία του Τζον Σφακιανάκη τον οποίο επιχειρεί να συνδέσει ευθέως με την σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εσάς σας βρίσκει σύμφωνο αυτή η προσέγγιση;»

Ο κύριος Καμμένος απάντησε: «Όχι, μέχρι να το ερευνήσουμε δεν πρέπει να μιλάμε. Έχει θαυμαστό βιογραφικό ο Τζον Σφακιανάκης, ωστόσο, αν έχει κάτι παράνομο να διωχθεί, αλλά πρέπει και να γίνει η απαραίτητη και σωστή έρευνα».

Σε συνέχεια της συνέντευξης ο κύριος Καμμένος τοποθετήθηκε και για το αυριανό ψήφισμα για ευρωπαϊκό εμπάργκο όπλων. «Ο κύριος Παπαδημούλης σήμερα ενώνει τη φωνή του μαζί με τον Νίκο Φίλη και την Πέμπτη από πλευρά της Αριστεράς θα υπερψηφίσει το ψήφισμα για εμπάργκο πώλησης όπλων. Αν ανακληθεί τελικά η πώληση τι θα κάνουν οι ΑΝΕΛ;».

Ο κύριος Καμμένος απαντά:«Είμαι ενάντιος στο να πουλάμε όπλα, εκεί που, σχεδόν σίγουρα, θα χρησιμοποιηθούν για βομβαρδισμό αμάχων ή οτιδήποτε άλλο, ωστόσο η πώληση εμείς θέλουμε να προχωρήσει», δήλωσε. Εγώ συμφωνώ με τον κύριο Φίλη, είμαι ενάντιος στο να πουλάμε όπλα, ωστόσο δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει το εμπάργκο».

Τέλος, υπογράμμισε: «Δεν πρέπει να καις τις επαφές τους, όταν θες να πουλήσεις κάτι νόμιμα, γιατί μπορεί να σε κάψουν και αυτές. Στον Τουρισμό, ας πούμε, ή σε μια Επένδυση».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης