Καμμένος για υπόθεση Σαουδικής Αραβίας: Αποχαρακτηρίζω τα απόρρητα του υπουργείου Αμυνας

Καμμένος για υπόθεση Σαουδικής Αραβίας: Αποχαρακτηρίζω τα απόρρητα του υπουργείου Αμυνας

«Αποχαρακτηρίζω όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας» έγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και συμπλήρωσε: «Για να σταματήσει κάθε σπέκουλα» 

Καμμένος για υπόθεση Σαουδικής Αραβίας: Αποχαρακτηρίζω τα απόρρητα του υπουργείου Αμυνας
Την απόφασή του να δώσει πρόσβαση στα μέλη της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής στα απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που αφορούν στην υπόθεση με τα όπλα στην Σαουδική Αραβία
, ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο υπουργός
Πάνος Καμμένος.

Κλείσιμο
Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την ανακοίνωση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και την απόφαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση
, σχετικά με τα συγκεκριμένα έγγραφα, ο κύριος Καμμένος έγραψε επίσης πως επίσης θα αποχαρακτηρίσει «όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας».

Δεν παρέλειψε πάντως να αφήσει αιχμές προς όσους επισήμαναν το παράλογο της απόφασης, τονίζοντας πως η απόφασή του ελήφθη «για να σταματήσει κάθε σπέκουλα» και «η πώληση τους σε εφημερίδες από τον πλασιέ», αναφερόμενος σε όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα. 

Ολόκληρο το tweet του Πάνου Καμμένου: «Για να σταματήσει κάθε σπέκουλα σε σχέση με τα απόρρητα έγγραφα του ΥΕΘΑ για την υπόθεση της ΣΑ και  η πώληση τους σε εφημερίδες από τον πλασιέ, δίνω πρόσβαση να τα δουν τα μέλη της επιτροπής εξοπλισμών και αποχαρακτηρίζω όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας».




Άγνοια δηλώνει το γραφείο του προέδρου της Βουλής
Συνεργάτες του προέδρου της Βουλής δήλωναν πάντως άγνοια για την πρόθεση του κ. Καμμένου, λίγο μετά την ανακοίνωσή της από τον υπουργό, ενώ επισημαίνουν ότι τα απόρρητα έγγραφα που κατέθεσε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος έχουν σφραγιστεί και διαβιβαστεί στον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Μιχάλη Καλογήρου.

Εξηγούν ωστόσο ότι ο υπουργός Εθνικής Αμυνας μπορεί στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής Εξοπλισμών που είναι απόρρητη και δεν τηρούνται πρακτικά να παρουσιάσει στους βουλευτές τα σχετικά έγγραφα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης