Λεβέντης: Σφοδρή κριτική για πλημμύρες και την απουσία Τσίπρα

Λεβέντης: Σφοδρή κριτική για πλημμύρες και την απουσία Τσίπρα

«Η κυρία Δούρου δεν έκανε τα έργα με αποτέλεσμα να δολοφονηθούν οι άνθρωποι» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων - «Δεν μπορούμε να λύσουμε προβλήματα και πάμε στην ανακούφιση. Παναντολ ψηφίζει σήμερα η Βουλή» είπε για το κοινωνικό μέρισμα

Λεβέντης: Σφοδρή κριτική για πλημμύρες και την απουσία Τσίπρα
Με κριτική για την απουσία του πρωθυπουργού από την αίθουσα της Ολομέλειας κατά τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για το κοινωνικό μέρισμα αλλά και για τις φονικές πλημμύρες στην Δυτική Αττική ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο κ. Βασίλης Λεβέντης.

Οι παρατηρήσεις του αρχηγού της Ένωσης Κεντρώων φαίνεται όμως ότι έδρασαν καταλυτικά με αποτέλεσμα ο κ. Αλέξης Τσίπρας να πάρει την θέση του στα υπουργικά έδρανα.

«Η κυρία Δούρου δεν έκανε τα έργα με αποτέλεσμα να δολοφονηθούν οι άνθρωποι γιατί περι δολοφονίας πρόκειται» ανέφερε σε άλλο σημείο ο κ. Λεβέντης για να προσθέσει «Δεν μπορούμε να λύσουμε προβλήματα και πάμε στην ανακούφιση. Παναντολ ψηφίζει σήμερα η Βουλή. Θα μου πείτε τι να κάνουμε; Να τους εγκαταλείψουμε; Αλλά να αρπάξει ο πρωθυπουργός τους δημάρχους που δεν έκαναν τα έργα δεν το έκανε.  Ο δήμαρχος Κομποτίου που είναι στην Άρτα από όπου κατάγεται ο πρωθυπουργός προειδοποιεί σήμερα για την έλλειψη έργων».

Αναφορικά με το νομοσχέδιο για το μέρισμα είπε «Αντί να μοιράζουμε φιλοδωρήματα που μειώνουν την αξιοπρέπεια του πολίτη να κάναμε επενδύσεις. Αν είχαμε πολιτική ανάπτυξης θα δίναμε περισσότερα χρήματα».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε και στα φαινόμενα ανομίας. «Όταν μπήκαν οι Ρουβικωναίοι στην Βουλή γιατί ο Πρόεδρος διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι. Χθες μπήκαν στο υπουργείο, αύριο θα μπουν στα γραφεία μας. Λένε ότι δεν χρησιμοποιούν βία. Αλήθεια; Η βανδαλισμοί δεν είναι βία; Πως την μετράτε την βία, με γραμμάρια;» είπε χαρακτηριστικά για να εισπράξει το σχόλιο του κ Νίκου Βούτση «με μιλιγκράμ». Εξίσου αιχμηρό όμως ήταν και η απάντηση του κ. Λεβέντη: «Ακούω κάποιους να λένε ότι είναι ακτιβιστές. Ελπίζω να μην είναι θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Ρουβίκωνας είναι ακτιβιστές».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης