Κωνσταντινέας στον ΘΕΜΑ 104,6: «Πολιτική κλειδαρότρυπας» η κριτική για τα μπουζούκια

Κωνσταντινέας στον ΘΕΜΑ 104,6: «Πολιτική κλειδαρότρυπας» η κριτική για τα μπουζούκια

«Ποινικοποιείται που πήγα να ευχηθώ σε τραπέζι επιστημονικού μου συνεργάτη, ο οποίος παντρεύεται;» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Κωνσταντινέας στον ΘΕΜΑ 104,6: «Πολιτική κλειδαρότρυπας» η κριτική για τα μπουζούκια
«Πολιτική κλειδαρότρυπας» χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, τα δημοσιεύματα σχετικά τη νυχτερινή του έξοδο σε κέντρο διασκέδασης, το περασμένο Σάββατο, παρά το εθνικός πένθος με τους τουλάχιστον 20 νεκρούς από τη φονική θεομηνία.

Όπως εξήγησε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό
ΘΕΜΑ FM 104,6 και την εκπομπή «Εντός Θέματος», με τους δημοσιογράφους Γιώργο Λαμπράκο και Παναγιώτη Σουρέλη, έμεινε για 1,5 ώρα στο κέντρο όπου εμφανίζονται η Πάολα, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Στέλιος Ρόκκος, ανταποκρινόμενος σε πρόκληση για μπάτσελορ πάρτι στενού του συνεργάτη.

Κλείσιμο



Εν τω μεταξύ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ανήρτησε στο Twitter διαδικτυακό δημοσίευμα από την έξοδο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, με τον τίτλο «Κωνσταντινέα ξημερώματα, δίνεις δικαιώματα», προσθέτοντας ο ίδιος ως σχόλιο: «Αυτός ο τύπος έβριζε την δήμαρχο και ειρωνευόταν εμένα το πρωί!... ντροπή».

Η ανάρτηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει διαδικτυακή κόντρα μεταξύ των δύο βουλευτών, με τον κ. Κωνσταντινέα να χαρακτηρίζει τον κ. Γεωργιάδη «πολιτικό λαϊκιστή» και «απόλυτο αρχιτέκτονα των fake news» και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να τον κατηγορεί για υποκρισία και θράσος.



Ο κ. Κωνσταντινέας μίλησε στο ΘΕΜΑ fm και την εκπομπή «Εντός Θέματος» για την κόντρα του με τον κ.Γεωργιάδη.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης