Με διαξιφισμούς περί του κατεπείγοντος της ψήφισης ξεκίνησε η συζήτηση για το κοινωνικό μέρισμα

Με διαξιφισμούς περί του κατεπείγοντος της ψήφισης ξεκίνησε η συζήτηση για το κοινωνικό μέρισμα

Λοβέρδος: Η αναβολή απέδειξε ότι δεν χρειαζόταν ο κατεπείγον χαρακτήρας - Μαντάς: Ο κ. Λοβέρδος με κυνικό και χυδαίο πολιτικά τρόπο επιχείρησε  να στηρίξει το επιχείρημα ότι κατέρρευσε ο χαρακτήρας του κατεπείγοντος που έχει το νομοσχέδιο πάνω στην τραγωδία

Με διαξιφισμούς περί του κατεπείγοντος της ψήφισης ξεκίνησε η συζήτηση για το κοινωνικό μέρισμα
Με διαξιφισμούς μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την διαδικασία και  την τροπολογία για την ανακούφιση των πληγέντων που αν και ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου δεν έχει κατατεθεί ακόμα στην Βουλή ξεκίνησε η συζήτηση στην Ολομέλεια του κοινοβουλίου για το μέρισμα.

Από την πλευρά της κυβέρνησης πάντως, η υπουργός Εργασίας Εύη Αχτσιόγλου ενημέρωσε το Σώμα πως η ρύθμιση επεξεργάζεται από τα αρμόδια υπουργεία και θα διαβιβαστεί στην Βουλή περίπου στις 2 το μεσημέρι.

Την συζήτηση άνοιξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος που αρχικά υποστήριξε ότι η αναβολή της συζήτησης του νομοσχεδίου για το μέρισμα αμφισβητεί τον κατεπείγοντα χαρακτήρα του ενώ σημείωσε πως «η τροπολογία που ανακοινώθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και αφορά τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις πλημμύρες πρέπει να κατατεθεί πριν αγορεύσουν οι εκπρόσωποι αλλιώς να οριστεί άλλη διαδικασία».

Κλείσιμο
Οι τόνοι ανέβηκαν από τον κ. Χρήστο Μαντά (ΣΥΡΙΖΑ) που υποστήριξε πως «ο κ. Λοβέρδος με κυνικό και χυδαίο πολιτικά τρόπο επιχείρησε  να στηρίξει το επιχείρημα ότι κατέρρευσε ο χαρακτήρας του κατεπείγοντος που έχει το νομοσχέδιο πάνω στην τραγωδία».

«Είπα πως η αναβολή που εδόθη εξαιτίας του τραγικού γεγονότος απέδειξε ότι δεν χρειαζόταν ο κατεπείγον χαρακτήρας. Ολοι το κατάλαβαν εκτός από εσάς» απάντησε ο κ. Λοβέρδος.

Άμεση ενημέρωση για την τροπολογία ζήτησε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης