Σε εξέλιξη το «μπρα ντε φερ» Γεννηματά- Ανδρουλάκη στις κάλπες της δεύτερης Κυριακής

Σε εξέλιξη το «μπρα ντε φερ» Γεννηματά- Ανδρουλάκη στις κάλπες της δεύτερης Κυριακής

«Κλειδί» η συμμετοχή: 36.000 εκλογείς έδωσαν το παρών έως τις 11 το πρωί - Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στις 12 Νοεμβρίου

Σε εξέλιξη το «μπρα ντε φερ» Γεννηματά- Ανδρουλάκη στις κάλπες της δεύτερης Κυριακής
Από τα ξημερώματα οι εφορευτικές επιτροπές έδωσαν και πάλι το παρών στα εκλογικά τμήματα τα οποία ξεκίνησαν να ανοίγουν το ένα μετά το άλλο. Τα όποια μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν αντιμετωπίστηκαν και αυτή την  ώρα η ψηφοφορία διεξάγεται ομαλά σε ολόκληρη τη χώρα.

Από το γραφείο του καθηγητή Ν.Κ. Αλιβιζάτου, εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Η ψηφοφορία για τον δεύτερο γύρο της εκλογής του επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα εξελίσσεται ομαλά. Στις 10 π.μ. έχει ανοίξει πάνω από το 90% των Εκλογικών Τμημάτων και η προσέλευση είναι άκρως  ικανοποιητική. 
Κλείσιμο

Οι κάλπες θα μείνουν ανοικτές από τις 8πμ έως τις 8μμ.

Θέλεις συνεχή ενημέρωση; Την πίσω πλευρά των γεγονότων; Συνεντεύξεις με ουσία; Συντονίσου από τις 20 Νοεμβρίου στον ΘΕΜΑ 104,6 FM

Προσοχή: Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι είχαν συμμετάσχει την πρώτη Κυριακή. Ο εκλογείς μπορεί να αλλάξουν εκλογικό τμήμα, αν βρεθούν σε άλλη περιοχή, καθώς η βάση δεδομένων είναι κοινή για όλα τα εκλογικά τμήματα.

To link για τα εκλογικά τμήματα από το σάιτ της επιτροπής Αλιβιζάτου:




Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο. Χρηματική συμμετοχή δεν υπάρχει, όποιος το επιθυμεί, όμως, θα μπορεί να προσφέρει ότι μπορεί για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική. 

Τα αποτελέσματα, σύμφωνα με τον Νίκο Αλιβιζάτο, θα είναι γνωστά περίπου στις 10 το βράδυ, εκτός κι αν παρουσιαστούν προβλήματα στη ψηφοφορία.



Η τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου αφιερώθηκε σε ανταλλαγή πυρών για το debate. O Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, κατηγόρησε τη Φώφη Γεννηματά ότι δεν ήθελε τον διάλογο.

Η Χαριλάου Τρικούπη απάντησε με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχε ανταλλάξει με τους υπεύθυνους της επιτροπής Αλιβιζάτου για το θέμα και στα οποία φαίνεται η διάθεση της κυρίας Γεννηματά να γίνει η τηλεμαχία.

Είναι πριν την κήρυξη εθνικού πένθους οπότε ήταν μονόδρομος πλέον το Σάββατο, απάντησε η πλευρά Ανδρουλάκη, παραπέμποντας και στη συνέντευξη Αλιβιζάτου στα χθεσινά «ΝΕΑ».

Και οι δύο υποψήφιοι πάντως στις δηλώσεις τους ξεκαθαρίζουν ότι την επόμενη ημέρα η ενότητα είναι εγγυημένη, όποιος κι αν είναι ο νικητής. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης