Τσακαλώτος: Είμαστε οπαδοί του Ντοστογιέφσκι για τους φυλακισμένους

Τσακαλώτος: Είμαστε οπαδοί του Ντοστογιέφσκι για τους φυλακισμένους

Ο πολιτισμός μιας χώρας εξαρτάται από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους φυλακισμένους, δήλωσε ο υπουργός, υπερασπιζόμενος τον νόμο Παρασκευόπουλου

Τσακαλώτος: Είμαστε οπαδοί του Ντοστογιέφσκι για τους φυλακισμένους
Οπαδός του Ντοστογιέφσκι δήλωσε ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος
επιχειρηματολογώντας υπέρ της διατήρησης
του περίφημου νόμου Παρασκευόπουλου που έχει οδηγήσει χιλιάδες ποινικούς εκτός φυλακών.

Νωρίτερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας είχε ενημερώσει τον υπουργό Οικονομικών πως κατέθεσε βουλευτική τροπολογία για την κατάργηση του αποσυμφορητικού νόμου στο νομοσχέδιο για τα τυχερά παίγνια επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «
Κλείσιμο
Εν μέρει αδικούμε τον καθηγητή Παρασκευόπουλο. Είναι νόμος Κοντονή. Συνεχίζει το παραμύθι που θέλει όλους τους φυλακισμένους έξω. Δεν μας έφταναν 2.500  βαρυποινίτες, να βγάλουμε κι άλλους».

Από την πλευρά του ο κ. Τσακαλώτος ενημέρωσε ότι απορρίπτει την τροπολογία της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξηγώντας: «Είμαστε οπαδοί του Ντοστογιέφσκι που λέει ότι ο πολιτισμός μιας χώρας εξαρτάται από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους φυλακισμένους. Ο πολιτισμός μιας χώρας είναι πώς αντιμετωπίζει τους φυλακισμένους». 

Παράλληλα κατήγγειλε την ΝΔ για υιοθέτηση ακροδεξιάς ατζέντας. «Κοιτάξτε τις δημοσκοπήσεις και δείτε πώς αντέχει η η Χρυσή Αυγή και δεν πέφτει. Η προσπάθεια η δική σας να έχετε ακροδεξιά ατζέντα στα θέματα φυλακισμένων και μεταναστών δεν θα σας βγει. Κάνετε μεγάλη ζημιά όχι μόνο στο δικό σας κόμμα, αλλά και στην κοινωνία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης