Γεννηματά: Οι 212.000 Ελληνίδες και Έλληνες έδωσαν εντολή ενότητας και αλλαγής

Γεννηματά: Οι 212.000 Ελληνίδες και Έλληνες έδωσαν εντολή ενότητας και αλλαγής

Δικαιωμένη εμφανίστηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι όλοι όσοι συμμετείχαν στις εκλογές θα είναι μαζί και την επόμενη μέρα

Γεννηματά: Οι 212.000 Ελληνίδες και Έλληνες έδωσαν εντολή ενότητας και αλλαγής
«Οι πολίτες με την συμμετοχή και την επιλογή τους μίλησαν. Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους. Τολμήσαμε. Σήμερα έγινε το αποφασιστικό βήμα, ένα συγκλονιστικό  πολιτικό γεγονός για την Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη και την χώρα» τονίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Οι 212.000 Ελληνίδες και Έλληνες είναι συνιδρυτές στην μεγάλη Κεντροαριστερά. Έδωσαν εντολή ενότητας και αλλαγής. Δικαίωσαν την πρωτοβουλία μας. Έστειλαν μήνυμα αντίστασης στον κατήφορο και στον αυταρχισμό της Κυβέρνησης και αντίδρασης στην συντήρηση και τη λιτότητα» αναφέρει και στέκεται στην επόμενη μέρα:.

«Η ώρα της ανατροπής του πολιτικού σκηνικού ήρθε. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ, με πρωταγωνιστή τον ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς, που φέρνει το πραγματικά ΝΕΟ στην πολιτική μας ζωή. Σπάμε τον κακέκτυπο δικομματισμό και ανοίγουμε νέους δρόμους για την χώρα».

Κλείσιμο
«Ευχαριστώ όλους τους συνυποψήφιους μου για τον καλό αγώνα που δώσαμε και την συμβολή τους στην επιτυχία της προσπάθειας. Είμαι βέβαιη ότι θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη μέρα» καταλήγει στη δήλωσή της.

Δεν παραλείπει, βέβαια, να ευχαριστήσει την Επιτροπή Αλιβιζάτου για το σημαντικό έργο της.
«Ευχαριστώ τους χιλιάδες εθελοντές που έδωσαν ζωή στην διαδικασία. Προχωράμε μαζί με αυτοπεποίθηση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης