ΝΔ: Να πάρει θέση ο Τσίπρας για τις σκοτεινές συναλλαγές του Καμμένου

ΝΔ: Να πάρει θέση ο Τσίπρας για τις σκοτεινές συναλλαγές του Καμμένου

«Τα νέα καταιγιστικά στοιχεία δεν αφήνουν πια καμία αμφιβολία ότι ο Πάνος Καμμένος εμπλέκεται προσωπικά σε σκανδαλώδεις υποθέσεις πώλησης εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων» τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης - Τι απαντά το ΥΠΕΘΑ

ΝΔ: Να πάρει θέση ο Τσίπρας για τις σκοτεινές συναλλαγές του Καμμένου
Να πάρει θέση για τις καταιγιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τις «σκοτεινές συναλλαγές» του Πάνου Καμμένου καλεί τον
Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία.

Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας τα ΝΕΑ που εμφανίζει τον Βασίλη Παπαδόπουλο να κάνει μπίζνες και με το Κατάρ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει στην ανακοίνωσή του ότι δεν υπάρχει πια «καμία αμφιβολία ότι ο Πάνος Καμμένος εμπλέκεται προσωπικά σε σκανδαλώδεις υποθέσεις πώλησης εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων». 
Κλείσιμο

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται πια στο γραφείο του» τονίζει η Νέα Δημοκρατία, η οποία υπογραμμίζει ότι «την δράση του εν λόγω μεσάζοντα  την ήξερε ήδη από το Φεβρουάριο σύσσωμη η Στρατιωτική ηγεσία του Πενταγώνου, η οποία ζήτησε να τηρηθεί απαρέγκλιτα ο νόμος και να μην παρεμβάλλονται μεσάζοντες σε διακρατικές συμφωνίες».

Η πλήρης ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Τα νέα καταιγιστικά στοιχεία που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας δεν αφήνουν πια καμία αμφιβολία ότι ο Πάνος Καμμένος εμπλέκεται προσωπικά σε σκανδαλώδεις υποθέσεις πώλησης εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων.
 
Ο περιβόητος μεσάζοντας Βασ. Παπαδόπουλος με τον οποίο ο κ. Καμμένος έχει υπογράψει την συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, αποδεικνύεται πλέον ότι είναι ένας πολυδραστήριος έμπορος όπλων εμφανιζόμενος να εκπροσωπεί με αμφιβόλου αξιοπιστίας έγγραφα όχι μόνον τη Σαουδική Αραβία, αλλά και την Ιορδανία, και το Κατάρ.
 
Το πιο σημαντικό είναι, ωστόσο, ότι την δράση του εν λόγω μεσάζοντα  την ήξερε ήδη από το Φεβρουάριο σύσσωμη η Στρατιωτική ηγεσία του Πενταγώνου, η οποία ζήτησε να τηρηθεί απαρέγκλιτα ο νόμος και να μην παρεμβάλλονται μεσάζοντες σε διακρατικές συμφωνίες.
 
Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί πια να κρύβεται στο γραφείο του. Τον καλούμε να πάρει δημοσίως θέση για τις σκοτεινές συναλλαγές του συναρχηγού της Κυβέρνησής του». 
 

ΥΠΕΘΑ: Ο κ. Παπαδόπουλος δεν έχει οριστεί εκπρόσωπος από την Ελλάδα
Στη Νέα Δημοκρατία απάντησε το γραφείο τύπου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με ανακοίνωσή του το απόγευμα του Σαββάτου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Από τα μαλλιά της προσπαθεί να πιαστεί η Νέα Δημοκρατία μετατρέποντας το κόμμα σε γραφείο Τύπου συγκεκριμένου συγκροτήματος για μία σύμβαση που ψήφισε η ίδια, μέχρι τώρα δεν έχει εκτελεστεί και είναι απόλυτα νόμιμη και συμφέρουσα για τον ελληνικό λαό.
 
Ο κ. Παπαδόπουλος δεν έχει οριστεί εκπρόσωπος από την Ελλάδα. Όποιος ενδιαφέρεται, να ρωτήσει εκείνον που τον όρισε.
 
Η κ. Σπυράκη καθοδηγείται από τις αναμνήσεις της στο πλευρό του κ. Τσοχατζόπουλου.


ΝΔ: Συστηματικός ψεύτης ο υπουργός Άμυνας
Μετά την ανακοίνωση από το υπ. Άμυνας, η Νέα Δημοκρατία προχώρησε σε νέα απάντηση χαρακτηρίζοντας «συστηματικό ψεύτη» τον Πάνο Καμμένο υπενθυμίζοντας ότι ως κόμμα έχει ψηφίσει να υπάρξει διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία χωρίς μεσάζονες.
Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Και μόνον το ύφος της ανακοίνωσης προδίδει τον πανικό του κ. Καμμένου. 
 
Θυμίζουμε στο συστηματικό ψεύτη Υπουργό Άμυνας, ότι η Νέα Δημοκρατία ψήφισε να υπάρξει μια απευθείας διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία χωρίς  μεσάζοντες, όπως επιτάσσει ο νόμος. 
 
Κατά τα λοιπά, ελπίζουμε να μην στείλει ο κ. Καμμένος την Αστυνομία να συλλάβει και την Αξιωματική Αντιπολίτευση». 

«Η ΝΔ συνεχίζει τη στήριξη των fake news»
Συνεχίζοντας τον πόλεμο ανακοινώσεων το υπουργείο Άμυνας εξέδωσε νέα απάντηση στη ΝΔ κατηγορώντας την ότι «συνεχίζει τη στήριξη των fake news».

Η ανακοίνωση του υπουργείου έχει ως εξής:
 
Μετά τον εξευτελισμό των ανακοινώσεων για μήνυση που δεν υποβλήθηκε ποτέ, η Νέα Δημοκρατία των εξωγήινων του Υμηττού συνεχίζει τη στήριξη των fake news.
 
Λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον παραλογισμό του…παραδείσου.
                                                    
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης