Γρηγοράκος: Μεγάλη επιτυχία οι ψηφοφόροι να φτάσουν τους 150.000

Γρηγοράκος: Μεγάλη επιτυχία οι ψηφοφόροι να φτάσουν τους 150.000

Πρέπει να πάμε σε νέα και άφθαρτα πρόσωπα- Όποιος και να είναι αρχηγός πρέπει να διασφαλίσουμε την ενότητα 

Γρηγοράκος: Μεγάλη επιτυχία οι ψηφοφόροι να φτάσουν τους 150.000
Η αναγέννηση της παράταξης είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, που απαιτεί σκληρή δουλειά, πολλές δυνάμεις και φυσικά πρωταγωνιστές που θα εμπνέουν, δήλωσε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος σχολιάζοντας τις  επικείμενες εκλογές στην κεντροαριστερά.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μιλώντας στο Alpha Radio επανέλαβε ότι στηρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη. Όπως εξήγησε,  πρέπει να πάμε σε νέα και άφθαρτα πρόσωπα, γιατί πιστεύω ότι οι πολιτικοί πρέπει να είναι ξεκάθαροι στις επιλογές τους και να ξέρουν και οι πολίτες, που τους εμπιστεύονται, τι ακριβώς κάνουν.
Κλείσιμο

Ο κ. Γρηγοράκος δήλωσε, επίσης, ότι σ αυτό το εγχείρημα χρειαζόμαστε νέες δυνάμεις, που θα έχουν και τη ζωτικότητα και την ικανότητα, να προσελκύσουν το ενδιαφέρον ευρύτερων στρωμάτων, έξω από τα στενά κομματικά “τείχη”, ώστε να γίνει η επανεκκίνηση του δημοκρατικού χώρου. Αυτή είναι η άποψή μου, γι αυτό στηρίζω ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο. “Η πλειονότητα των πολιτών αναζητά μια νέα πολιτική έκφραση και αυτό γιατί έχουν κουραστεί και απογοητευτεί από τις παλαιές δυνάμεις. Πρώτα από όλα στον εαυτό μου λέω, ότι πρέπει να πάμε στα “πίσω θρανία”. Οι πολίτες “γυρίζουν την πλάτη” σε ό, τι αποπνέει παρελθόν. Θέλουν το νέο, μια ανανέωση στην πολιτική ζωή του τόπου, που θα υπερβαίνει την οικογενειοκρατία και τους εσωτερικούς μηχανισμούς”, δήλωσε ο κ. Γρηγοράκος.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος και να είναι αρχηγός θα πρέπει την επόμενη μέρα να διασφαλίσουμε όλοι μαζί την ενότητα της παράταξης. “Ποιος θα πει το οτιδήποτε, αν στην ψηφοφορία  έρθουν πάνω από 150.000 άτομα;” δήλωσε και πρόσθεσε ότι “ποιος θα μπορέσει τότε, να αμφισβητήσει τον οποιονδήποτε εκλεγμένο αρχηγό; “Για μένα μεγάλη επιτυχία θα είναι το σύνολο των ψηφοφόρων να φτάσει τους 150.000. Αν πάμε πάνω από 200.000, θα είναι θρίαμβος. Από εκεί και κάτω, τα πράγματα θα δείχνουν, ότι κάτι δεν κάνουμε καλά”, δήλωσε ο κ. Γρηγοράκος και συμπλήρωσε ότι το “πλήρωμά” μας δεν είναι καλό και οι “καπεταναίοι” μας δεν έκαναν καλά το “ταξίδι”. Τότε θα παραμείνουμε στάσιμοι, θα “ανακυκλώσουμε” τα αδιέξοδά μας. Δε θα ήθελα να κάνουμε μια “τρύπα στο νερό”. Περιμένω να προσελκύσουμε νέους ανθρώπους, νέες ιδέες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης