ΔΗΜΑΡ: Η δημιουργία όμως ενός οικοσυστήματος ζούγκλας δεν μπορεί να γίνει ανεκτή

ΔΗΜΑΡ: Η δημιουργία όμως ενός οικοσυστήματος ζούγκλας δεν μπορεί να γίνει ανεκτή

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίζει να αδιαφορεί για τις συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις βίας που αν συνεχιστούν σύντομα θα γίνουν και  δολοφονικές», ανέφερε στο κείμενο

ΔΗΜΑΡ: Η  δημιουργία όμως ενός οικοσυστήματος ζούγκλας δεν μπορεί να γίνει ανεκτή
Για «δημιουργία ενός οικοσυστήματος ζούγκλας» και για αδιαφορία της κυβέρνησης στις συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις έκανε λόγο στην ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΗΜΑΡ)
, σχολιάζοντας την επίθεση με καλάσνικοφ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στο κέντρο της Αθήνας.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση: 
«H Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση με αυτόματα όπλα στα γραφεία του
Κλείσιμο
ΠΑΣΟΚ. Αστυνομικοί και περίπου 30 εργαζόμενοι στα γραφεία βρέθηκαν σε κίνδυνο λόγω της αδυναμίας του κράτους να τους προστατέψει από ένοπλες ομάδες. 

Η  δημιουργία όμως ενός "οικοσυστήματος ζούγκλας" δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίζει να αδιαφορεί για τις συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις βίας που αν συνεχιστούν σύντομα θα γίνουν και  δολοφονικές. Οφείλει να αναλάβει εδώ και τώρα τις ευθύνες της. Η ασφάλεια είναι βασικό δικαίωμα των πολιτών και προτεραιότητα για όλους όσοι υπερασπιζόμαστε το κράτος δικαίου. 

Η εμφατική αδυναμία  να αντιμετωπιστεί  το γαϊτανάκι των επιθέσεων πλήττει ξεκάθαρα τη δημοκρατία. Επιτέλους δεν μπορεί να υπάρξει άλλη ανοχή στην βία!  Η επίθεση έγινε  μάλιστα λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το debate της κεντροαριστεράς.   Για αυτό ξεκαθαρίζουμε ότι οι σφαίρες στην Χαριλάου Τρικούπη θα έχουν δημοκρατική και προοδευτική απάντηση στις επερχόμενες διαδικασίες ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης