Δημήτρης Καμμένος: Να αποσυμφορηθούν οι φυλακές, χωρίς συμφόρηση στην κοινωνία

Δημήτρης Καμμένος: Να αποσυμφορηθούν οι φυλακές, χωρίς συμφόρηση στην κοινωνία

Υπάρχει η βούληση, θα πρέπει να ενισχυθεί, επισημαίνει

Δημήτρης Καμμένος: Να αποσυμφορηθούν οι φυλακές, χωρίς συμφόρηση στην κοινωνία
Αυστηρή κριτική στον νόμο Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των φυλακών άσκησε ο κ. Δημήτρης Καμμένος επισημαίνοντας πως «το Κράτος πρέπει να προσέξει, έτσι ώστε, η αποσυμφόρηση των φυλακών να μη φέρει συμφόρηση τα κοινωνίας και ο νοών νοείτω».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων λιγο πριν την συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην Ολομέλεια του κοινοβουλίου για την ασφάλεια, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Αντ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη εξήγησε πως « η ασφάλεια αποτελεί αυτονόητη προϋπόθεση για την ακώλυτη άσκηση και απόλαυση όλων των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, η δε εγγύηση της ασφάλειας από την πολιτεία αποτελεί το ελάχιστο αντιστάθμισμα για την απαγόρευση της αυτοδικίας».

«Σε μια ευνομούμενη κοινωνία, το Κράτος έχει υποχρέωση να προστατεύει τον πολίτη από καταχρήσεις ατομικών δικαιωμάτων εκ μέρους άλλων» υπογράμμισε ο κ. Καμμένος για να προσθέσει «το κράτος έχει νομική υποχρέωση να εξασφαλίζει στους πολίτες του συνθήκες ασφάλειας τέτοιες, ώστε αυτοί να μπορούν να έχουν την απρόσκοπτη απόλαυση των βασικών αγαθών της Δημοκρατίας».

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης