Γεννηματά: Η ανοχή στην οργανωμένη βία εκτρέφει το «αυγό του φιδιού»»

Γεννηματά: Η ανοχή στην οργανωμένη βία εκτρέφει το «αυγό του φιδιού»»

Πυρά στην κυβέρνηση για τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα και τη δήλωση Βερναρδάκη

Γεννηματά: Η ανοχή στην οργανωμένη βία εκτρέφει το «αυγό του φιδιού»»
«Η ανοχή της Κυβέρνησης απέναντι σε οργανωμένες ομάδες που ασύδοτες προβαίνουν σε πράξεις βίας και αυτοδικίας, παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. Αυτά τα φαινόμενα είναι πληγή στην Δημοκρατία, και εκτρέφουν το «αυγό του φιδιού»» σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η Φώφη Γεννηματά σχολίασε και την ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη λέγοντας ότι πρέπει να καταδικαστούν απόλυτα και «οι καθεστωτικές λογικές υπουργών που δεν διστάζουν να παραδεχτούν ότι «παρακολουθούν και ταξινομούν» πολίτες στα social media».

Όσον αφορά της συντάξεις χηρείας  η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «έκοψαν τις συντάξεις χηρείας, οδήγησαν οικογένειες σε απόγνωση και τώρα υπό την γενική κατακραυγή ζητούν από την τρόικα να τους επιτρέψει να τους  δώσουν ψίχουλα. Όμως τα κοινωνικά προβλήματα αντιμετωπίζονται με σεβασμό της αξιοπρέπειας των πολιτών, με κοινωνική πολιτική και όχι λογικές ελεημοσύνης».

Κλείσιμο
Η Φώφη Γεννήματα συμπλήρωσε ότι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα επιμείνουν στην τροπολογία που έχουν καταθέσει για την αποκατάσταση αυτής της μεγάλης αδικίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης