ΛΑΕ για Καρανίκα: Το λιβελλογράφημα δείχνει τον πανικό του Τσίπρα

ΛΑΕ για Καρανίκα: Το λιβελλογράφημα δείχνει τον πανικό του Τσίπρα

«Ο Ν. Καρανίκας δεν υπάρχει - Αυτός που υπάρχει και συνέταξε το ρυπαρογράφημα είναι ο Αλ. Τσίπρας» επισημαίνει στην απάντηση της η ΛΑΕ

ΛΑΕ για Καρανίκα: Το λιβελλογράφημα δείχνει τον πανικό του Τσίπρα
Σε υψηλούς τόνους ήταν η απάντηση της Λαϊκής Ενότητας για την ανάρτηση του πρωθυπουργικού συμβούλου Νίκου Καρανίκα στο Facebook. 

«Ο Ν. Καρανίκας δεν υπάρχει. Απλώς υπογράφει τον λίβελλο κατά του κόμματός μας και άλλων ριζοσπαστικών δυνάμεων. Αυτός που υπάρχει και συνέταξε το ρυπαρογράφημα είναι ο Αλ. Τσίπρας, δείχνοντας, έτσι, τον πανικό και τα αδιέξοδά του» σημείωσε σε ενακοίνωση που εξέδωσε το γραφείου τύπου της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε).

Η ίδια ανακοίνωση χαρακτηρίζει ώς «λιβελλογράφημα» το σχετικό κείμενο το οποίο όπως προσθέτει αποκαλύπτει ότι «ο φόβος του, ο πραγματικός εφιάλτης γι' αυτόν και το σύστημα που υπηρετεί, είναι κυρίως, αν όχι μόνο, η ΛΑ.Ε». «Χαιρετίσματα, λοιπόν, στην εξουσία!» καταλήγει η ανακοίνωση της ΛΑΕ .

Κλείσιμο
Με την επίμαχη ανάρτηση ο πρωθυπουργικός Σύμβουλος επιτέθηκε στους... αριστεριστές σημειώνοντας ότι «θα πρέπει να ντρέπονται αντί να ουρλιάζουν επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε να τιμήσει τη Μακρόνησο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης