Λοβέρδος: Ασύστολα ψέματα- αδυσώπητη φορολογία- απανωτά χαστούκια

Λοβέρδος: Ασύστολα ψέματα- αδυσώπητη φορολογία- απανωτά χαστούκια

Επίθεση στην κυβέρνηση για τις επιδόσεις της στην οικονομία, μετά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που έδειξαν ύφεση και για το 2016

Λοβέρδος: Ασύστολα ψέματα- αδυσώπητη φορολογία- απανωτά χαστούκια
Τα παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ για την ελληνική οικονομία έφτασαν στο τέλος τους μετά την σημερινή ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ με τα αναθεωρημένα στοιχεία για τα έτη 2014, 2015 και 2016, αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο κ. Λοβέρδος δίνει έμφαση στο γεγονός πως «λίγο πριν την καταστροφική ανάληψη της οικονομικής διακυβέρνησης από τον τραγελαφικό δίδυμο Τσίπρα-Βαρουφάκη, το 2014 η ανάπτυξη ήταν στο 0,7 αντί 0,3 και επί ημερών τους καταγράφεται για το 2015 ύφεση 0,3 και 0,2 για το 2016 παρά τις αντίθετες προβλέψεις». 

Και οδηγείται στην πρόβλεψη ότι «τα δύο έτη της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καταδεικνύουν τον δρόμο και για το 2017, οπότε και δυστυχώς θα αποκαλυφθεί πλήρως η νέα υπερφορολόγηση των πολιτών». 

Κλείσιμο
«Αν το 2015 και το 2016 ήταν επιτυχημένα, δεν θα χρειαζόταν η νέα φοροεπιδρομή. Το ξέρουν και ας διατυμπανίζουν το αντίθετο. Το μόνο που κάνουν είναι να ψεύδονται ασύστολα και να φορολογούν αδυσώπητα. Ασύστολα ψέματα και αδυσώπητη φορολογία. Και ας τρώνε απανωτά χαστούκια από αδιάψευστα στοιχεία» καταλήγει στη δήλωσή του για τα τελικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ σχετικά με την ύφεση το 2016. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης