Γεννηματά: Η κυβέρνηση κάνει παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη - Στήνει καθεστώς

Γεννηματά: Η κυβέρνηση κάνει παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη - Στήνει καθεστώς

«Περιμένουμε χειροπιαστά αποτελέσματα από το ταξίδι του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ, γιατί μέχρι τώρα τα πάει καλά μόνο στην επικοινωνία» σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Γεννηματά: Η κυβέρνηση κάνει παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη - Στήνει καθεστώς
«Ο πωρθυπουργός είπε μεγάλα λόγια, έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις και μετά ακολούθησε το ναι σε όλα» επισήμανε η κυρία Γεννηματά, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στο πλαίσιο αυτό, συνέχισε την κριτική της για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης και εξέφρασε την ανησυχία της για την τρίτη αξιολόγηση.

Σχετικά με τις αντιδράσεις κυβερνητικών στελεχών για την υπόθεση της Ηριάννας τόνισε: «Έχουμε δει παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, ακόμη και οδηγίες, ο πρωθυπουργός ο ίδιος είχε προαναγγείλει απόφαση του ΣτΕ». 

«Είναι η τακτική της κυβέρνησης γιατί δεν έχει αποτελέσματα, στήνει ένα καθεστώς» προσέθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.  

Κλείσιμο

Δέχθηκα μπούλινγκ...


Για την κριτική που δέχθηκε σχετικά με την αλλαγή φύλου στα 15 απάντησε: «Δεν θα κρίνω κανέναν συνυποψήφιο, με ενδιαφέρει η ενότητα του χώρου».

Μίλησε, όμως, για μπούλινγκ με στόχο την ίδια «και από αριστερά και από δεξιά» και ανέφερε χαρακτηριστικά πρωτοσέλιδα εφημερίδων που στηρίζουν την κυβέρνηση ή την αξιωματική αντιπολίτευση.  

Δε φοβάμαι κανέναν...

«Δε φοβάμαι κανέναν, δε δίνω μία μάχη για να τη χάσω» απάντησε η κυρία Γεννηματά σε ερώτημα για τις προθέσεις της αν χάσει τις εκλογές στην κεντροαριστερά. Τάχθηκε υπέρ του νέου και ενιαίου φορέα, αλλά ξεκαθάρισε πως στις ερχόμενες εκλογές ο ήλιος θα υπάρχει δίπλα στο νέο σήμα 

«Εγγυάμαι την ενότητα, το κάθε κόμμα θα αποφασίσει το μέλλον του, το ΠΑΣΟΚ πρωτοστατεί στην προσπάθεια ενοποίησης» προσέθεσε.

Η χώρα έχει ανάγκη από εθνικό σχέδιο...

«Προσπαθεί να μπει στα χωράφια μας, αλλά ο κ. Τσίπρας δεν έχει καμία σχέση με την κεντροαριστερά» σημείωσε απαντώντας σε ερώτηση για τις σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Μετά την ενότητα θα ακολουθήσει το άλμα για την κεντροαριστερά» προέβλεψε.

«Οι συσχετισμοί θα αλλάξουν, σε κάθε περίπτωση η χώρα όμως η χώρα χρειάζεται συνεργασίες και μετά τις εκλογές θα πρέπει να δούμε τα κοινά μας σημεία» επισήμανε σχετικά με τα σενάρια της επόμενης μέρας. «Η χώρα έχει ανάγκη από εθνικό σχέδιο» κατέληξε.  


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης