Άδωνις για αγγλικά Καμμένου: Θα έπρεπε να ντρέπεται

Άδωνις για αγγλικά Καμμένου: Θα έπρεπε να ντρέπεται

«Εδώ χάθηκε η αξιοπρέπεια από την πρώτη φορά αριστερά», αναφέρει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε ανάρτησή του στο Twitter 

Άδωνις για αγγλικά Καμμένου: Θα έπρεπε να ντρέπεται
Πολλά σχόλια έχει προκαλέσει το tweet του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στην απερχόμενη υπουργό Άμυνας της Ολλανδίας Jeanine Hennis. 

Η Ολλανδή πολιτικός έγραψε στο twitter για την αποχώρησή της από το υπουργείο Άμυνας και ο Πάνος Κάμμενος της απάντησε: You was (το σωστό είναι "were") the best Minister of Defence. Jeanine your country need (το σωστό είναι "needs") you, all Europeans and NATO MOD knows (το σωστό είναι "know") your hard work and we wait you back. 

«Σε οποιαδήποτε φυσιολογική χώρα, εάν ένας Υπουργός ανέβαζε ένα τουιτ με τόσα λάθη θα ντρεπόταν. Εδώ χάθηκε η αξιοπρέπεια από την ΠΦΑ ...», έγραψε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, επισυνάπτοντας την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου. 


Κλείσιμο

Αυτό δεν ήταν όμως το μόνο tweet με λάθη του υπουργού Εθνικής Άμυνας, καθώς στην φωτογραφία που ανέβασε για να ενημερώσει για την συνάντησή του με τον ιδιοκτήτη της ομάδας του NBA Jerry Reinsdorf, έγραψε το όνομά του λάθος, ως «Reinsdolf», με «l» αντί για «r», στο προτελευταίο γράμμα...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης